banner171

AK Parti Gaziosmanapaşa Delege seçimi Bayram havasında geçti

AK Parti üyeleri, Gaziosmanpaşa’da yapılacak olan kongrede oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için sandık başına gitti.

AK Parti Gaziosmanapaşa Delege seçimi Bayram havasında geçti
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, 7. Olağan Kongre takvimi kapsamında delege seçimini tamamladı.

 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, 2020 yılının ilk aylarında başlayacak olan 7. olağan kongre çalışmaları kapsamında  İlçe Merkezi'nde delege seçimi yaptı.

Yapılan delege seçimlerinde ilçe genelinde 90 bin üyesi bulunan AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, üyelerin oy kullanmasıyla seçimleri tamamladı.


AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı binasında yapılan delege seçimine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi , TBMM İdare Amiri Hasan Turan,Yavuz Subaşı, Eski Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır ve Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sevgi Yiğit katıldı.

Bakan Soylu Gaziosmanpaşa'da delege seçiminde oy kullandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek delege seçimi için oy kullandı. Öğleden sonra ilçe başkanlığı binasına gelen ve sloganlarla karşılanan Bakan Soylu, önce Bağlarbaşı Mahallesi sandığında oyunu kullandı. Soylu daha sonra seçimde görevli olan kişilerle sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sonrasında AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı binasından ayrıldı.






Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatı ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, meclis üyeleri, mahalle yönetimleri, belediye yönetimlerinde görev alan birçok ismin sabahın erken saatlerinden itibaren İlçe Merkezi'ne gelerek oy kullandığı görülürken, yine bu isimlerin 7. Olağan Kongrede delege olacağı, seçilmesini istedikleri İlçe Başkanına oy verecekleri bildirildi.


13 Nisan 2018 tarihinde AK Parti'nin 6. Olağan Kongresi'nde İlçe Başkanı seçilen Serkan Acar,"Teşkilatımızda bugün tam bir demokrasi şöleni yaşanıyor. Demokrasi dersi veriliyor, demokrasi işletiliyor. Parti olarak yine demokrasi öncülüğü yapıyoruz." ifadelerini kullandı.





Akşam 18.00'a kadar süren oy kullanma işleminin ardından 2020 yılının Nisan ayında gerçekleştirilecek 7. Olağan Kongrede oy kullanacak delegelerin belirlendiği öğrenildi.



Bir önceki dönem ilçe başkanı Şahin Pirdal,delege seçimlerinde oyunu kullandı.



Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153