banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa 31 Mart’a hazır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek teşkilat üyeleriyle birlikte çeşitli çalışmalar yaptı.

AK Parti Gaziosmanpaşa 31 Mart’a hazır

 İlçedeki temaslarına AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, sonrasında Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki Kızılay kan aracında kan veren vatandaşlarla sohbet eden Sayan daha sonra Gaziosmanpaşa Hastanesi Organ Nakli Merkezi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Genel Başkan Yardımcısı belediyenin önemli hizmetlerinden biri olan Dönüşüm Mutfağını da gezerek yetkililerden bilgi aldı.

 Geçtiğimiz aylarda yangında hasar gören Gaziosmanpaşa İlk Yardım Hastanesine giden Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya Başhekimle görüşerek tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Konuyu hükümet nezdinde takip edeceklerini belirten Sayan, hastanenin bir an önce hizmete açılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 Hastane ziyareti sonrası Karayolları mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Sayan’a bölge Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İlçe Başkanı Serkan Acar ve Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’da eşlik etti.

 Ziyaretlerden sonra ilçe teşkilat mensuplarıyla yemekli toplantıda bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya burada yaptığı konuşmada 31 Mart seçimlerinin önemini anlattı. İlçe Başkanı Serkan Acar’ın “Allah’ın izniyle teşkilatımız 31 Mart seçimlerinde yeni bir destan yazmaya hazır. Bunun müjdesini Cumhurbaşkanımıza verebilirsiniz” sözlerini alkışlayan Sayan teşkilat çalışmalarının olumlu ve heyecanlı olmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Yemekte milletvekili Çamlı ve Belediye Başkanı Usta’da birer konuşma yaparak 31 Mart seçimlerinin önemini anlattılar.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153