banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa 5. Olağan İlçe Kongresi yapıldı

Ak Parti Gaziosmanpaşa 5. Olağan İlçe Kongresi, Küçükköy Kız Meslek Lisesi Spor Salonu'nda yapıldı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa 5. Olağan İlçe Kongresi yapıldı
 Ak Parti Gaziosmanpaa İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve partililerin katılımıyla büyük bir coşku içinde yapıldı.

Ak Parti Gaçiosmanpaşa 5. Olağan Konresi'ne tek aday olarak giren Şahin Pirdal delegelerin desteği ile gücüne güç kattı.

Küçükköy Kız Meslek Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşen İlçe Kongresine; Sağlık Bakanı  Mehmet Müezzinoğlu, , Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır,İlçe koordinatörü ve Milletvekili Hüseyin Bürge, İBB başkanı Kadir Topbaş,İstanbul il başkanı Aziz Babuşcu,Şirin Ünal, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Türkan Dağoğlu,Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta,2.bölge belediye başkanları, Kurucu İlçe Başkanı Yavuz Subaşı ,Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye Çapan,meclis üyeleri ,başkan yardımcıları,Kadın kolları,Gençlik Kolları,delege ve misafirlerin katılımı ile gerçekleşti.

Küçükköy Kız Meslek Lisesi Spor Salonu'nda yapılan kongrede açılış konuşmasını yapan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av. Şahin Pirdal; Kongremizin ilçemize memleketimize milletimize mazlum ve mağdur coğrafyalara umut olan Ak Parti ailemize hayırlı olsun diliyorum.7 Ocak 2014 tarihinde il başkanımız ve genel merkezin takdiriyle Ak parti  Gaziosmanpaşa ilçe başkanı olarak atandım.İlçe yönetimimizi oluşturduktan hemen sonra kendimizi sahaya bıraktık.Çünkü biz yorulmak bilmeyen inaç topluluğuyuz.Zaferin emek ve hedefsiz olmayacağına inanıyoruz.30 Mart yerel seçimlerini bir istiklal mücadelesi olarak benimsedik ve çalışmamızı gerçekleştirdik.        10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri ise istikbal mücadelesi gördük ve yine sahada çalışmamızı ifa ettik. Biz Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatı olarak,Gaziosmanpaşa’nın her bir sokağını,çarşısını,pazarını,Sivil toplum kuruluşlarını,İş yerlerini ve esnaflarımızı ziyaret ettik.
“İşte Başkan İşte Teşkilat “sloganları ile Başkan Şahin’in konuşması yarıda kesildi.
Sözlerine şöyle devam eden başkan Şahin; Gaziosmanpaşa İlçe teşkilatı olarak her iki seçim çalışmamızda Toplamda 280 dernek ziyareti,45 bin esnaf ziyareti,104 fabrika ziyareti,toplamda 11109 ev sohbeti gerçekleştirdik.Ve biz gönüllere ulaşmak adına 9051 adet gönül sofrasında bulunduk.Çalışmalarımız hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hemde  yerel seçimlerde 2 milyon broşürü sahada vatandaşlarımızla paylaştık.
Sürekli Çalışan Teşkilat Olduk 
Gaziosmanpaşa teşkilatı olarak elimizi değil bedenimizi ruhumuzu taşın altına koyuyoruz.Ak Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı bir emanettir mantığıyla bakıyoruz.Ve emaneti kavrayan taşıyan olmaya çalışacağız.Cephede mevziiyi taşırken  mühimmat ıslanmasın diye çocuğunun üstündeki battaniyesini mühimmatın üstüne örten ŞERİFE BACI anamız gibi şefkat ile sahip çıkacağız.
Son olarak başkan Pirdal;Son aç yatağına tok girmedikçe,yetimin başı okşanmadıkça ve mazlumun hakkı zalimden alınmadıkça hesabı sorulmadıkça bizim mücadelemiz devam edecektir dedi.
Ak Parti Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta selamlama konuşmasının ardından,İlçemizin 5.olağan kongresi hayırlı olsun diliyorum.30 Mart yerel seçimlerinde ilçemizin yerel yönetimlerinde belediye başkanlığı görevini bizlere emanet ettiniz.Kuşkusuz bizler emanete nasıl muamele edilir anlayışıyla  hizmetleri yerine getiren ve sizlere daha iyi bir hizmet sunmak zorunda olduğumuzun bilinciyle çalışıyoruz.İlçenin sorunlarını çözmeye devam ediyoruz.Burada ilçemiz adına sayın İBB belediye başkanımız Kadir Topbaşın huzurunda bir konuyu özellikle vurgulamak istiyorum.İçinde bulunduğumuz okulumuzun spor salonunu bu tür faaliyetlerde kullanıyoruz.

Gaziosmanpaşa’da bu alanda ne bir spor kompleksi nede Kültür merkezi nede bir toplantı alanı olmadığı için okulumuzun bize hizmet sundu. Amma Küçükköy Kız Meslek Lisesi hemen yanında Büyük Şehir Belediyesinin katkılarıyla büyük bir Spor Kompleksi ve gençlik merkezi inşaatı başladı.Ve İnşallah bir dahaki kongremiz orada yapacağımıza inanıyorum ve saygıyla selamlıyorum dedi.


İŞTE AK PARTİ YÖNETİM LİSTESİ… TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2014, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153