banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan A.Adayı Hüseyin Yaşar Demir ile Özel Röportaj

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Yaşar Demir'le Aday adaylığı ile ilgili nasıl bir yol izleyeceği konusunda GPHABER.com açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan A.Adayı Hüseyin Yaşar Demir ile Özel Röportaj


Hüseyin Bey Sizi Tanıyabilirmiyiz?
2007 Yılında itibaren ilçemizde Sosyal yapının ve insan kalitemizin bozulmaması adına faaliyet gösteren, dinine ve vatanına Bağlı Şuurlu
Bir Nesil İçin Çabalayan 500 Evler Sevgi Derneğin’de Halen Başkan Yardımcılığı Görevimi Sürdürmekteyim. Aslen Kastamonulu olup 1974 İstanbul Doğumluyum. 44 Yıldır Gaziosmanpaşa Karadeniz mahallesinde ikamet Etmekteyim. 1990-1998 yılları arası muhasebecilik ve 1998-2018 yıllarıarası ticaretle uğraşıyorum.


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Aday Adayı olmaya nasıl karar verdiniz?


Cumhurbaşkanımızın sözleri aday adayı olmamı gerektirdi.Cumhurbaşkanımız Ak Partili Yeni Siyasetçiler için halktan mütevazi ve bölgesinde sevilen sözleri ve yaptıklarıyla güven veren isimleri işaret edince ekibimle geniş tabanlı istişare ve istihare sonucu arkamdaki dua ordusunun desteğiyle Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurumu Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Serkan Acar Beyefendiye Sunmuş Bulunmaktayım.

Nasıl Bir Belediye Başkanı Olmayı Hedefliyorsunuz?

Siyasetçi itikatlı olup, vicdanına danışabilmeli.Benim düşüm Siyasetçi lüks ve israftan uzak duran kendisinden maddi ve manevi anlamda
emin olunan, bu sayede vatandaşın gönlünde üst makamlarda yer bulan itikatı düzgün, Ehli Sünnet anlayışında ve bir imza atacağı zaman önce bu vatandaşlarım için attığım imzadan Allah cc. ve Resulü razı olurmu diyerek kendiahiretinide hesaba katıp vicdanına onaylatabilendir.

Son sözlerim ise siteniz ile alakalı. Gphaber.com gerçekten Gaziosmanpaşa ve bölgemizin gündemini yakından takip eden, nabız tutan bir hüviyette. Yerel konularda ilk göze çarpan şey haber yelpazesinin genişliğidir ve siz de bunu oldukça iyi yapıyorsunuz. Gphaber.com sitemize yayın hayatı boyunca başarılar diliyor ve bu söyleşi içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Biz teşekkür ederiz.


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153