banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Cuma namazı çıkışı Pilav İkramı

Gaziosmanpaşa'nın Ak Kadroları cuma namazından çıkan vatandaşlara pilav dağıttı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Cuma namazı çıkışı Pilav İkramı
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Cuma namazını Küçükköy merkez Camii'nde kıldı. Namaz sonrası Başkan Pirdal ve Usta vatandaşlara Küçükköy’de pilav dağıttılar. “Hayırlı Cumalar” temennisiyle yapılan ikram, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Cuma namazını Küçükköy merkez Camii'nde kılan İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri’nin esnaf ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.Her hafta yapılan esnaf ziyaretinde Vatandaşların yoğun sevgi gösterilerinde bulunduğu Başkanlar,vatandaşlarla tek tek selamlaştı ve konuştu.

Esnaf ziyaretinin ardından Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Ak Nokta ve üyelik çalışmalarını, hızla sürdürmeye devam ediyor. Cuma Günü Yeni Mahalle Teşkilatı tarafından seçim irtibat bürosunun önünde kurulan ak noktaya İlçe başkanı Şahin Pirdal ve Belediye Başkanı Usta vatandaşlarla sohbet edip hükümetin genel hizmetleri ve belediyenin yerel hizmetleri halka anlatıldı...

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 01:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153