banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa delege seçimleri başlıyor!

AK Parti 7.Olağan Kongre takvimi delege seçimleri ile başlıyor.

AK Parti Gaziosmanpaşa delege seçimleri başlıyor!

 AK Parti 7.Olağan Kongre takvimi delege seçimleri ile başlıyor. Kongrede oy kullanacak 425 delege seçilecek.

Delege seçimlerinin ardından kongrelere start verilecek. İlçe kongreleri Ocak ve Nisan ayları arasında yapılacak. İl kongreleri ile Haziran ile Eylül arasında gerçekleştirilecek. 


AK Parti’de delege seçimleri başlıyor. Buna göre 12 Ekim Cumartesi günü askıya çıkarılan delege seçmen listelerinin ardından 1 Aralık ‘ta Ak parti Gaziosmanpaşa ilçe merkezin'de delege seçimleri yapılacaktır.


Ak Parti Gaziosmnapaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, delege seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; 

"AK Parti İlçe Başkanlığı olarak genel merkezimizin belirlediği takvim doğrultusunda aşama aşama büyük kongremize doğru yol alıyoruz. Delege seçmen listelerinin askıda kalma ve itiraz süreleri tamamlandıktan sonra şimdi delege seçimlerini gerçekleştireceğiz. Daha önce de ifade ettiğim gibi milletimizin her bir ferdini hiçbir ayrım, hiçbir farklılık, hiçbir hesap gütmeksizin bu büyük mücadelede yanımızda olmaya çağırıyoruz. AK Partili olmak demek sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. AK Partili olmak demek, bu ülkenin ve milletin asırlar boyu devam eden medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak demektir".Dedi…

Not: Delege seçimleri ilçe merkezlerinde saat 10.00-17.00 arası olacaktır.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153