banner171

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA DUALARLA SEÇİM STARTINI VERDİ.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak olan seçim dolayısı ile çalışmalara başladı.

7 Nisan’da tüm siyasi partilerin milletvekili adaylarının belirlenmesi ile birlikte, AK Parti adayları görkemli bir karşılama yapıldı, ardından hemen mahallelerde ev toplantıları ve esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmaları başladı.

Diğer siyasi partilerin daha herhangi bir çalışmaları gözlemlenmezken, Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Şahin Pirdal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü hatırlatarak seçim çalışmalarına start verdi. Bilesiniz ki Fatiha bir başlangıçtır, yeni bir açılıştır, yeni bir milattır" diyerek, görevi başında şehit düşün Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Mustafa Yeşil'in mezarını ziyaret edip, dua ederek seçim çalışmalarına başladılar.

Gaziosmanpaşa İlçe teşkilatın seçim çalışmalarında, bugün AK Parti İstanbul 2.bölge Milletvekili adayı Perihan Toğay, katıldı. Toğay İlçe teşkilatı ile beraber akşamları mahallelerde ev toplantılarına, gündüzleri de esnaf gezilerine başladılar.



Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal, Milletvekili adayı Perihan Toğay,İl Sorumlusu Ferhat Sakallı,Kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz,Belediye başkan yardımcıları,meclis üyesi,ilçe başkan yardımcıları ve çok sayıda partililer, Karadeniz mahallesinde esnaf ziyareti yaptı. Başbakanın selamını ileten başkan Pirdal, esnaflar ile tek tek sohbet etti.


AK Parti, SKM yetkilileri seçim programını yoğun bir şekilde hazırladıklarını, günlük çalışma programlarına göre hareket edileceğini belirttiler.

Başkan Pirdal, mezarı başında dua ederek Şehit Mustafa Yeşil'i rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153