banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Eski Teşkilat Mensupları İle İstişare Etti!

Gaziosmanpaşa’da görev yapmış olan eski ve yeni AK Partililer, Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde bir araya geldi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Eski Teşkilat Mensupları İle İstişare Etti!
 AK Parti Gaziosmanpaşa’da  vefa yemeği


Türkiye, 1 Kasım 2015 seçimlerine hazırlanırken, AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik kolları partinin eski ve yeni üyelerini düzenlediği yemekte buluşturdu. 

Ak Parti Gaziosmanpaşa gençlik kolları tarafından organize edilen programa AK Parti’nin kuruluşundan bu yana partiye emek ve gönül veren teşkilat üyeleri, yemekte bir araya geldi. 

Gaziosmanpaşa kültür merkezinde gerçekleşen kaynaşma toplantısına ;İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, İl gençlik kolları başkan Melih Ecertaş,il yönetim kurulu üyesi Ferhat Sakallı, kurucu gençlik kolları ilçe başkanı Fatih Aydemir, Eski ilçe gençlik kolları başkanı Kerim Koç, Tuncay Topçu, ilçe kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Ak Parti Gaziosmanpaşa gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz ve yıllardır AK Parti teşkilatında görev yapan partililer yer aldı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz; “Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Hepimizin ülke sevdası için bir araya geldik. Hep beraber 1 Kasım 2015 seçimlerinde partimizi tek başına iktidar yapmak adına var gücümüzle çalışacağız. 7 Haziran 2015 seçiminde olduğu gibi 1 Kasım 2015 seçiminde de 7 düvel yine partimize karşı birleşecek dedi.Ak Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı olarak her zaman uyum içersinde ve örnek çalışmalarda bulunduk. Karadeniz sözlerine devam edip ''Dostlarım dün bitti Bugün ne geçmişin karanlığına ağıtlar yakacağız Nede dünkü başarılarımıza destanlar yazacağız Dostlarım dün bitti Geçti gitti Bugün yeni bir gündür Aydınlık Türkiye için Gençlerimiz için ,Geleceğimiz için yeniden yollara düşme günüdür Yolumuz açık olsun ALLAH yar ve yardımcımız olsun.''Dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş ise,programın çok farklı ve güzel olduğunu belirterek, protokol düzeninin olmaması, kürsünün olmaması ve isteyen herkesin sınırsızca söz alabilmesinin, İstanbul’da geriye kalan 38 ilçeye de örnek bir program teşkil etmesini temenni etti.


Klasik bir salon toplantısından ziyade değişik bir tarzda organize edilen toplantıda,kürsü kullanılmadı ve mikrofon masalar arasında dolaştırılarak isteyen herkes söz aldı.

Geçmişte sağlanan birlik ve beraberliğin günümüz şartlarında da olmazsa olmaz bir gerçeklik olduğunun üstünü çizen eski teşkilat mensupları, böyle bir ortamda yeniden bir araya geldikleri için toplantıya ev sahipliği yapan gençlik kollarına teşekkür ettiler ve 1 Kasım seçimleri öncesinde yapılabilecek her türlü çalışmaya katılmaya gönüllü olduklarını beyan ettiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153