banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkan Adayı Belli Oldu!

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kollarının Başkan Adayı belli oldu.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkan Adayı Belli Oldu!
Genel Merkez ve İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan istişareler sonucunda ,yeni başkan adayı Yavuz Yılmaz olarak açıklandı. 

Ak Gençlik İstanbul Twitter hesabından yapılan açıklama şöyle;



Yavuz Yılmaz,Gaziosmanpaşa Gençlik Kollarında Tanıtım Medya Birim Başkanlığı görevini yürütüyordu.

21 Nisanda yapılacak olan kongrede Yavuz Yılmaz bayrağı Eray Karadeniz'den teslim alacak.

AK Parti kongrelerinin, demokrasi kültürünün en önemli örneklerinden birisi olduğunu söyleyen Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz ,"AK Parti, kurulduğu 2002 yılından bu yana gençlere ve gençliğe önem veren bir partidir. "AK dava'ya gönül vermiş gençlerimizin siyasette örnek aldıkları Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, siyasi yaşamına Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak başlamıştır. "İnanmak başarmanın yarısıdır" düsturuyla hareket eden gençlerimiz, her daim Cumhurbaşkanımızın yanında ve yolundadır.

Karadeniz;AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe Gençlik Kolları olarak, 5. Olağan Kongre sürecimizi başlatmış bulunmaktayız. Kongre günümüz 21 Nisan Cumartesi günü coşkulu bir şekilde, şölen havasında gerçekleştireceğiz.Bu noktada, gençlik kolları başkan adayımız Yavuz Yılmaz Kardeşimize bu kutlu yürüyüşte muvaffakiyetler diliyorum. Dedi. 













Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 22:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Siirtli
Siirtli - 6 yıl Önce

g.o.p da neden doğulu biri getirtirilmiyor başkanlığa

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153