banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa, Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş´la seçim startı verdi.

AK Parti Gaziosmanpaşa, Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş´la seçim startı verdi.

AK Parti Gaziosmanpaşa, Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş´la seçim startı verdi.

 AK Parti Gaziosmanpaşa, Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş´la seçim startı verdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Salonunda yapılan programa AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, önceki dönem Milletvekilleri Recep Koral, Hüsamettin Korkuata, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Tosun, İlçe Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, SKM Başkanı Ahmet Salmış, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz, Mahalle yönetim kurulu üyeleri, sandık müşahitleri ve tüm teşkilat mensupları katıldı.

“GÖNÜLDEN GÖNÜLE UZAYAN KÖPRÜLER KURACAĞIZ”

Programda konuşma yapan İlçe Başkanı Serkan Acar, 31 Mart Yerel Seçimlerinin Gaziosmanpaşa’da startını vermiş bulunuyoruz. Acar, “Tevazu. Samimiyet ve Gayret diyerek yolda çıktık Memleket İşi Hizmet İşi, Memleket İşi Gönül İşi, Gönül Belediyeciliği sözümüzle hedefimiz tüm Gaziosmanpaşalıların gönüllerini kazanmaktır” dedi.

“EL ELE VEREREK HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 11 maddeden oluşan yerel seçim manifestomuzu açıkladı, bizde “bu manifestoya uyarak sizlerle birlikte el ele vererek, İlçemizi daha ileriye taşıma gayretinde olacağız. 5 yıldır İlçemize sizlerle beraber hizmet ediyoruz. Bize yeniden İlçemize 5 yıl daha hizmet etmek için görev veren başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve siz yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum “ dedi.

İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ise, “güçlü Türkiye’nin yolu istikrardan geçer, Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü olması ile geçer , öyleyse reisimizle birlikte yürümeye çalışmaya devam “ diyerek teşkilat mensuplarını selamladı.

"AK PARTİ'NİN BAŞINDA DÜNYA MARKASI OLMUŞ BİR LİDER VAR"

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin önemli bir seçime gittiğini vurgulayarak, "AK Parti güçlü bir parti, başında dünya markası olmuş bir lider var. Teşkilatları güçlü, bu kadar yıldır belediyelerin başında, nasıl olsa 'AK Parti seçimlerin favorisi' diyerek oturamayız. Hiçbir seçim masa başında kazanılmaz, hiçbir seçim sadece parti güçlü diye kazanılmaz." dedi.

Hep beraber kalan 56 günlük süreç içinde gece gündüz çalışıp bütün Gaziosmanpaşa'ya ulaşacaklarını dile getiren Kurtulmuş, insanların gönlünü ve zihnini kazanacaklarını vurguladı.

Numan Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"Memleket işi gönül işi onun için önce insanların kalplerine girmeliyiz. Gönülden yaparsan gönüller kazanırsın. Belediyecilikteki çeyrek asırlık tecrübenin üstüne yeni bir safhaya geçiyoruz. İnsanların gönüllerini kazanacağız. Büyük ve güçlü bir Türkiye istikametinde hiçbir ayrım yapmadan 81 milyonu toplayacağız. Bunun için yerel seçimleri yeni bir imkan olarak kabul ediyoruz. Bizim AK Parti'nin büyük siyasetinin Türkiye'ye İslam dünyasına ve tüm dünyaya ne getireceğini bu seçimlerle bir kez daha anlatacağız. İnşallah çok başarılı bir sonuç alacağız."

 "ADAYLARIMIZDA ARADIĞIMIZ VASIFLAR VAR"

Kurtulmuş,” Bir, adalet, iki emanettir, üç sadakattir. Bizim belediye başkanlarımız adaletli olacak emanete sahip çıkacak ve bütün millete, Gaziosmanpaşa halkına, İstanbul halkına ve Türkiye'nin insanlarına sadakatli olacak” dedi.

Program sonunda İlçe Başkanı Serkan Acar, Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a günün anısına hediye takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153