banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı için 6 isim çağrıldı!

Ak Parti, İstanbul’da 25 ilçe başkanının yeni dönemde düşünülmemesinin ardından her ilçede müzakereler hızlı başladı

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı için 6 isim çağrıldı!
  Ak Parti, İstanbul’da 25 ilçe başkanının  yeni  dönemde düşünülmemesinin ardından her ilçede müzakereler hızlı başladı.Gaziosmanpaşa'da  ise geçtiğimiz hafta  temayül yoklaması yapılarak teşkilat tabanına ilçe başkanı olarak kimi görmek istiyorsunuz diye isimler sorulmuştu.

Bugün Ak  Parti İstanbul İl başkanlığına, Gaziosmanpaşa'dan  6 isimle görüşmek, tanışmak, müzakere etmek için il teşkilatına çağrıldı. Şu sıralar il teşkilatında bulunan adaylar şu isimlerden oluşuyor.

Fatih Aydemir,Aziz Demirtaş,Mustafa Sultan Türk,Eray Karadeniz,Recep Aslıyüksek ve Serkan Acar...

Muhtemelen Ak Parti İstanbul İl Teşkilatı bu isimleri değerlendirerek sayıyı 3 ‘e indirerek karar verecek. Ardından 3 isim tercihlere göre sıralanarak Ak Parti Genel Başkanı ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

 Bu arada il merkezine ilçe teşkilatından Gençlik ve kadın kolları başkanlarının yanı sıra geçmiş dönemde ilçe başkanlığı yapmış,Yavuz Subaşı, Cahit Altunay,İsmail Ergüneş ve Mevcut başkan Şahin Pirdal çağrılarak müzakerelere dahil edildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 16:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Kazancı
Ahmet Kazancı - 6 yıl Önce

aziz demirtaş tam bir dava adamıdır, dürüst ve karakterli bir kişiliği var gaziosmanpaşa adına hayırlı olacağını düşünüyorum.

Mustafa sultan türk
Mustafa sultan türk - 6 yıl Önce

destekliyoruz

Hakan Uzun
Hakan Uzun - 6 yıl Önce

aziz demirtaş çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile tanıdığımız bir meclis üyemizde. gazios adına faydalı olacaktır. kazanmasını temenni ediyorum.

TUNCALP EMİN
TUNCALP EMİN - 6 yıl Önce

mustafa sultantürk i̇ki̇ dönem mecli̇s üyelği̇ yapmiş çalişkan dürüst ve sahada konuştuğum ki̇şi̇leri̇n takdi̇r etti̇ği̇ i̇si̇m allah yar ve yardimcisi olsun.....

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153