banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından, Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı
AK Parti Gaziosmanapaşa İlçe Başkanlığı, Kültür Merkezi’nde ilk Danışma Meclisini gerçekleşti.


İlçe Danışma Meclisinin Divan Başkanlığına (SHİP)Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Necdet Kutsal,Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Derya Korkmaz, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tufan Baltacı ve Kazım Karabekir Mahalle Başkanı Mekin Saldıran yaptı.

Saygı duruşu,İstiklal Marşı ve şehitler için okunan Kuran Tilaveti'nin ardından, Danışma Meclisi'nin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Serkan Acar yaptı.

‘’AK Parti’yi temsil etmek demek Milletimize hizmetkar olmak demektir.’’


Acar Konuşmasında, Bu hafta içerisinde Baş komutanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Ordumuzun ‘’ Barış Pınarı Harekatı’’nın Hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Kahraman Mehmetçiğimize başarılar diliyor, Operasyon boyunca şehadet mertebesine kavuşan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 

Bugün Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’de sürdürdüğü harekat, 15 Temmuz işgal girişiminin geri püskürtülmesinin devamıdır.
Türkiye’yi içerden çökertip Suriye gibi, Irak gibi yumuşak lokma haline getirmek isteyen emperyalistler bu işi 15 Temmuz’da sahaya sürdükleri işbirlikçilerle başaramayınca ellerindeki kirli terör silahına bir kez daha sarılıp ülkemizi, Irak ve Suriye sınırlarında oluşturacakları terör koridoruyla kıskaca almaya yeltendiler. 
Hafızalarımızı biraz zorlayacak olursak, Biz bu filmi daha önce de izlemiş olduğumuzu hatırlarız.
Rusya İkinci cihan harbinin sonunda bölge Kürtlerine İran’ın ‘’Mahabat’’ kentinde sözde bir devlet kurdurttu. Bununla İran’ı köşeye sıkıştırıp ülkeyi kendilerine manda  yaptıktan sonra Kürtleri Şah’ın insafına terk ederek çekip gittiler.
Bugün aynı oyunu Kürtler üzerinden Amerika yapmak istedi.
Türkiye, başlattığı harekatla işte bu oyunu boşa çıkartmayı hedefliyor.
Bu ülkenin Kürtleri ceddimiz Selahattin Eyyubi’yi Kürt olduğu için sevmiyor.
Bu ülkenin Türkleri, Anadolu’ya İslam bayrağını diken ceddimiz Alparslan’ı Türk olduğu için sevmiyor.
Her ikisine olan sevgimiz de onların göğsünde taşıdığı imandan kaynaklanıyor.
Bunun için biz, Kürt’üyle, Türk’üyle en ufak bir ayırım yapmadan, Selahaddin Eyyubi’yi de Alparslan’ı da seviyoruz.
Şurası açık ve net ki, Türkiye, bugün Suriye’de Türk ve Kürt’ün kardeşliğine, birlik ve beraberliğine kast ederek, bu toprakları hepimiz için bir cehenneme çevirmek isteyen şer odaklarına karşı harekat yapıyor.
Allah, ordumuza ve milletimize zeval vermesin.Allah, milletimize ve ordumuza, başlattığı bu kutlu harekatta muzafferiyet nasip etsin.
Ateş hattında kalan hiç bir Müslüman kardeşimizin burnun dahi kanamamasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.


Acar,Bu gün icra ettiğimiz Danışma Meclisi bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Çünkü göreve geldiğimizden bu yana gerçekleştirdiğimiz ilk Danışma Meclisini icra ediyoruz. 
Aynı zamanda göreve geldiğimizden bu yana 3 tane önemli seçim geçirdik. Gerek Gaziosmanpaşa’da, gerek İstanbul’da, gerekse Türkiye’de tarihi başarılar elde ettik. 
Tüm Türkiye’de bu başarıyı elde etmek tesadüfi olmadığı gibi Gaziosmanpaşa’da da bu başarıyı elde etmemiz elbette tesadüf değildir. 
Gaziosmanpaşa’nın kuruluşundan bu yana gelen güçlü bir teşkilat yapısı vardır. Bu vesile ile;Partimizin ilçede kurulmasına yönelik  çok başaralı bir süreç başlatan ilçe Kurucu başkanımız Yavuz Subaşı’ya, takip eden kongrelerde göreve gelerek Gaziosmanpaşa’mızı her seçim döneminde başat ilçeler arasında tutmayı başaran ilçe başkanlarımız; Cahit Altunay, İsmail Ergüneş ve görevi devraldığımız Şahin Pirdal'a özellikle teşekkür ediyorum.
Yerel hizmetlerde çalışmalarıyla iktidarımızın kesintisiz sürmesini sağlayan ilk belediye başkanımız Recep Koral ve takip eden süreçlerde görevi devralan ŞEHİT başkanımız Mustafa Yeşil, Sadullah Ata, Ferşat Tezioğlu, Erhan Erol ve nihayet ikinci dönemine başlayan Hasan Tahsin Usta Başkanlarımıza teşekkürü borç biliyorum.
Son yerel seçimlerde de kuruluşundan bu güne kadar teşkilatımıza emeği geçmiş dava şuurunu kalbinde hala taşıyan kardeşlerimizle birlikte çalıştık ve %50’nin üzerinde oy alarak İstanbul’un en başarılı ilçelerinden biri olduk Elhamdülillah. ‘’AK Parti’yi temsil etmek demek Milletimize hizmetkar olmak demektir.’’ İşte biz bu anlayışla siyaset yapıyoruz dedi. 

.
Gaziosmanpaşa Kültür merkezinde düzenlenen toplantıya Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan,Ahmet Hamdi Çamlı,İl başkan yardımcıları Necati Karagöz,Murat Musaoğlu,il yönetim kurulu üyesi Kemal Tosun,Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar,İlçe,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz,Meclis Üyeleri ve  teşkilatının her kademesinden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.


Protokol Konuşmasının ardından, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, parti faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı konuşmada Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2019, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153