banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı ”AHTE VEFA” İftarında Buluştu

Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığı bugüne kadar parti ilçe teşkilatında görev yapan ana kademe,kadın kolları ve gençlik kolları üyelerini VEFA iftarında Recep Tayyip Erdoğan Parkında bir araya getirdi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı ”AHTE VEFA” İftarında Buluştu
İftar bahane unutulmamak şahane 

Ramazan’ın ortalarında yoğunluk olduğu için daha önce görev yapan birçok ilçe yöneticisinin zaman darlığından dolayı katılamadığı iftarda boş yer yoktu.
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen Vefa İftarına Ak Parti 2.Bölge Milletvekilleri Aziz Babuşcu ,Hüseyin Bürge,Haydar Ali Yıldız, ve Şirin Ünal,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Gaziosmanpaşa  ilçe başkanı Şahin Pirdal,Belediye Başkan Yardımcıları ,Meclis üyeleri,AK Parti  il yönetim kurulu üyeleri Murat Atım, Ferhat Sakallı ,Sümeyye Uygun,İsmail Ergüneş,Yavuz Subaşı, Kurucu ilçe başkanları,meclis üyeleri,yönetim kurulu Üyeleri,kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve yönetimi,Gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz ve yönetimi,mahalle başkan ve yönetimi,ilçe başkan yardımcıları, ve partililerin de hazır bulunduğu vefa iftarına ilgi yoğundu.

Millete hizmeti sevda bilen gönül erlerinin bir araya geldiğini ifade eden, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, Vefa iftarında bugüne kadar parti bünyesinde görev yapan binlerce teşkilat mensubuna teşekkür ederim. Kuruluşumuzda bugüne kadar katıldığımız her seçimde halkımız bizi birinci parti yapmışsa bu sizlerin çalışma ve gayretleriniz sayesinde olmuştur dedi. İnşallah ülkemizi güzel idare edecek bir koalisyon hükümeti kurulur ve  halkımıza hizmet eder diyen Pirdal, teşkilat olarak seçimden hemen sonra ilçedeki bir çok STK yı gezerek yapılacak bir sonraki seçim çalışmaları için bugüne kadar olduğu gibi yine her an seçim olacakmış gibi teşkilat olarak ayakta olduklarını ifade eden Pirdal, teşkilatlarımız bugün dünden daha diri dedi.

Vefa iftarında konuşma yapan Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Hasan Tahsin Usta; bugüne kadar ilçe teşkilatında görev yapan bütün arkadaşlarıma bizi yalnız bırakmadıkları için hepsine teşekkür ederim. Bugün bir çok komşumuza ateş düşmüş durumda.Suriye,Afganistan,Çeçenistan,Arakan ve Filistin başta olmak üzere bir çok yerde kan ve gözyaşı var.Rabbim ülkemizi bu tür felaketlerden korusun dedi. Bize düşen kardeşlik duygularını pekiştirmektir, bize düşen birbirimize sahip çıkmaktır dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekilleri,Aziz Babuşcu ,Hüseyin Bürge,Haydar Ali Yıldız, ve Şirin Ünal bir konuşma yaparak bütün teşkilat mensuplarını yaptıkları ve yapacakları hizmetten dolayı tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2015, 05:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153