banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Mahalle Danışma Meclisi Devam Ediyor...

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Mahalle Danışma Meclisi gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Mahalle Danışma Meclisi Devam Ediyor...
  Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafında, Kazım Karabekir, Karayoları ve Barbaros Hayrettinpaşa Mahalle'sinde,Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Geriye kalan 13 mahalle'nin ise Mart sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen Danışma Meclisi toplantısına, Ak Parti Milletvekilleri Hasan Turan, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan, İlçe Başkanı Serkan Acar,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz ve teşkilat mensupları katıldı.
Divan yerini aldıktan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla toplantının açılışı yapıldı.

“DANIŞMA MECLİSLERİ SON DERECE YARARLI TOPLANTILARDIR”

Mahalle Başkanlarının kısa açılış konuşmasının ardından İlçe Başkanı Serkan Acar, teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı konuşmasında, Danışma meclislerimiz teşkilatın tümüyle bir araya geldiği, kademeler arası iletişimi ve etkileşimi artırdığımız önemli buluşmalardır.

Merkezine istişareyi aldığımız danışma meclisleri, teşkilatımızın her bir üyesinin, partimizin yerel ve genel gündemleri hakkında geniş bilgi edinebildiği, fikirlerin görüşüldüğü son derece yararlı toplantılardır.

Acar,Partimizin, 17 yılı aşkın süredir devam eden başarısının ardında yatan, Fedakâr, çalışkan, disiplinli ve dava şuuruna sahip teşkilatları olmuştur. Ben de birlikte görev yaptığımız ilçe yönetimimiz, mahalle yönetimlerimiz, meclis üyelerimiz ile gurur duyuyorum” dedi.

“2023 HEDEFLERİNE HIZ KESMEDEN ULAŞACAĞIZ”

 “Biliyorum ki, bu salonlara sığmayan teşkilatlarımızla, ülkemizin bekası ve kazanımlarımızın heba olmaması için daha nice zaferleri hep birlikte elde edeceğiz. Biz bugün ülke genelinde olduğu gibi tek bilek, tek yürek olduğumuz sürece hiçbir kuvvet bizi davamızdan geri koyamayacak. Ülkemize, içeriden ve dışarıdan uzanan elleri birer birer kıracak, 2023 hedeflerine hız kesmeden ulaşacağız” ifadelerini kullandı.  

“BU KADROLAR, BU TEŞKİLATLAR LİDERİNİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAK”

“Bize yılmak yoktur, Yorulmak yoktur, Durmak yoktur.” Ant olsun ki, bu can bu bedende oldukça bu yoldan geri dönmek yok diyen Acar; “Bu kadrolar, bu teşkilatlar Liderini asla yalnız bırakmayacak. Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2020, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153