banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa Mv.Şirin Ünal’ı Ağırladı

Milletvekili Şirin Ünal ,Ak Parti GOP Kadın Kolları yönetimiyle bir araya geldi ...

AK Parti Gaziosmanpaşa Mv.Şirin Ünal’ı Ağırladı
 Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve Ak parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal, Kadın Kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit başkanlığında gerçekleşen Yönetim Toplantısına Katıldı.
 Ak parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı  Av.Şahin Pirdal konuşmasında;Şimdiye kadar  burada ki her bir kardeşimiz teşkilatta emek vermiş ve her  seçimler deki gibi  faaliyetlerini  ortaya koyuyor.. Önümüzde  2 aylık bir zaman dilimi var bize düşen çalışmak,nihai hedefimiz bizim öncelikle Allah rızasıdır.Hakkın rızasına ulaşmanın da mazlumun, mağdurun ve milletin hayır duasından geçtiğini biliyor.Bu nedenle burada çalışıyoruz.

Bizim sahada ki,en önemli temalarımızdan birisi de yüzlerce yıldır, bu milletin üzerinden menfaat elde eden ister saltanat dönemin de, ister Cumhuriyet döneminde, bu milleti sömüren anlayışa son vermek ve bu milletle beraber yükselişe geçmenin yeniden dirilişin yükselişin hesabını yapıyor. 
Bu millet geçmişte Macaristan'a gitti Romanya'ya da gitti. Viyana kapılarına kadar dayandı ama kimsenin ne diniyle uğraştı ne diliyle uğraştı. Eğer biz insanların ne diniyle, ne diliyle nede etnik kökeniyle  uğraştı, eğer biz insanların diniyle diliyle uğraşıyor olsaydık bu gün ne Macaristan diye bir Ülke ne Katoliklik diye bir mezhep  kalırdı. Bugün eğer biz bulgari standa 400 yılın üzerinde hakim olmamıza rağmen hala burada Bulgarca konuşuluyorsa hala Ortodoks  Hıristiyanlık yaşanıyorsa etnik köken olarak Bulgarlar hala orada iktidarlarsa bunu bize borçlular.

Çünkü 60 yıl orada Türklerin İslamı yaşamasına dayanamadılar Sünnet olmalarını yasakladılar ve onların isimlerini Ahmet Mehmet  ve Ayşe olmasına dayanamadılar.Bu zulmü kardeşlerimize reva gördüler.Bizde isteseydik Bulgar diye bir milleti Müslüman olacaksın diye Müslüman ederdik.Dolasıyla bizim Kürt diye Türk diye  Arap diye Sünni diye alevi diye bir derdimiz yok.Bizim önce insanlık diye bir derdimiz var.Ak partinin kuruluş felsefesi ve belki hiçbir partinin tüzüğünde yazmayan kavramı ,insan odaklı siyaset yapan  insanı hedef alan insana hizmet eden siyasi partidir bizim partimiz.İnsanların ne Türk oluşuna ne kürt oluşuna bakmayacağız bu topraklarda bu bayrağın altında yaşayan her birey bizim kardeşimizdir.Kabul edilmesi gereken bir şey o bayrağın şeklini veren şehitlerimize herkes hürmet edecek.O bayraktaki hakikati,erdemi ,fazileti veren yıldıza herkes hürmet edecek.Bayrağın dalgalandığı  her yerdeki kardeşlerimizin ortak tasası bu olmak zorunda ve bizde bu inançla önümüzdeki süreçte sahaya çıkacağız.Dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal Konuşmasında; Ak parti “Birlikte çok güzel işler yaptık. Beraber çok işler başardık. Biz, kurulduğumuz günden beri, bu millet için verdiğimiz mücadelede birçok engellemeyle karşılaştık. AK Parti’ye karşı mücadele eden bu merkezler, bizimle hiç olmazsa millet adına paydaş olmayı başarabilseydi bugün 2023 için koyduğumuz hedeflerin birçoğunu gerçekleştirmiş olurduk.Bugün yine bir seçime gidiyoruz, tıpkı diğer seçimlerde olduğu gibi;  Biz yine milletimizle birlikte yürüyeceğiz.Dedi.Şehitleri rahmet ve şükranla andığını belirterek, şehit ailelerine sabır dileyen ve gazilere ise geçmiş olsun dileklerinde bulunan Ünal, “Terör örgütleri bilsin ki, Türkiye Cumhuriyeti devleti çok büyük bir devlettir. Devletimiz tüm terör örgütleri ile tek tek mücadele edebilecek güce ve kudrete sahiptir. Bilsinler ki, biz suyun uyuduğunu ve düşmanın uyanık kaldığını biliyor ve devletimizin güvenlik güçleri bu konuda üzerine düşeni yapacaktır dedi.

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit; “Bizler  teşkilatlarımızla ülkemizin geleceği için, her zaman gece gündüz çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Seçim hükümetinin kurulması ve yeni kabinenin oluşumu için sayılı günler kaldı. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bütün gücümüzle seçimlere çalışmak için hazırlanıyoruz. Biz her zaman yarın seçim olacakmış gibi hazır olan teşkilatlarız. Ülkemiz için, hedeflerimiz için çok çalışacağız ve İnşallah halkımızın desteği ile güçlü yarınlara doğru koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 01:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153