banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Piknikte Buluştu!

Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığının organize ettiği "Piknik Şöleni"büyük bir katılımla gerçekleşti.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Piknikte Buluştu!
Ak Parti Gaziosmanpaşa Piknikte Buluştu

Düzenlenen pikniğe;Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ,Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç,Belediye Meclis Üyeleri,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz,3 kademe ve mahalle teşkilatı katıldı.

Teşkilatçılığın en güzel örneğini sergileyen Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, teşkilat içindeki birlikteliği güçlendirmek ve dayanışmayı arttırmak için parti içinde görev almış eski ve yeni tüm üyeleri ile bir araya geldi. Kemerburgaz mesire alanı'na aileleri ile gelen üyeler, bine yakın katılım sağlayarak pikniğe yoğun ilgi gösterdi. Pikniğe katılan herkese teşekkür eden Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal "Ayrıca bu tablo Ak Parti Gaziosmanpaşa’nın gücünün de tablosu" dedi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa  İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Pikniğe gelen aileleri tek tek ziyaret etti.. Piknik’te düzenlenen Halat çekme, Çuval yarışı ve Başkanlarında katıldığı Voleybol oyunu ile  Ak parti üyeleri gönüllerince eğlendiler. 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2016, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153