banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Polise 'Karanfil' verdi!

Ak Parti Gaziosmanapaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal, polis teşkilatının 170. kuruluş yılı münasebetiyle emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutladı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Polise 'Karanfil' verdi!
Küçükköy Polis Merkezi’ni ziyaret eden Av.Şahin Pirdal,Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve Başkan Yardımcıları, Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı,makamında ziyaret etti.
 Polisin üstlendiği görev nedeniyle ülke ve toplum güvenliğinin teminatı olduğunu vurgulayan İlçe başkanı Şahin Pirdal, emniyet mensuplarının yaşadıkları zorluklara rağmen büyük bir fedakarlık örneği ortaya koyduklarını kaydetti.

Ziyarette polislerin üstlendikleri görevin ulviliğine işaret eden Pirdal, “Polis Teşkilatının Kuruluşunun  170 Yıldönümü ve Polis Günü münasebetiyle, İlçemizde huzur ve güven içinde bir ortamın sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Mensuplarını içtenlikle kutluyorum. Görevi esnasında şehit olan ve vefat eden polislerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anarken; Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık ve başarı diliyorum dedi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı İlçede bulunun Polis Merkezleri’ni ziyaret ederek, görevli polislere gül verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 01:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153