banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayları Fatma Benli ve Ahmet Hamdi Çamlı, seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
Ak Parti Gaziosmanpaşa Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayları Fatma Benli ve Ahmet Hamdi Çamlı, seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam  eden,Ak Parti 2.Bölge Milletvekili adayları Fatma Benli ve Ahmet Hamdi Çamlı, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile birlikte Kazım Karabekir mahallesinde bulunan esnafı tek tek gezerek, esnafla bir süre sohbet ettiler. AK Parti Milletvekili adayları, vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve önerileri dinledi.İlçe esnafı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Milletvekili adayları 7 Haziran seçimleri için destek beklediklerini dile getirdiler . 


Esnaf Ziyaretinin ardından, Kazım Karabekir Mahallesi, seçim İrtibat bürosu açılışı gerçekleşti.

Açılışı bayram yerine çeviren Kazım Karabekir’liler, milletvekili adaylarını yoğun bir katılım ve coşkuyla karşıladı. Etkinliğe katılan kadın sayısının oldukça yüksek olduğu açılışta AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli’ye olan ilgi ve alaka oldukça yoğundu . 
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış konuşmasını yaptı;

Pirdal;
Türkiye Ak Parti İle birlikte huzur iklimini ve kardeşliği yaşadı.Önceden hatırlarsanız Alevi,Sünni, Sağ,sol diye bir ayrım vardı.Ama Bugün Allah’a hamdolsun Türkiye’nin doğusuyla batısıyla her şekilde ne olursa olsun mesnevi kimlikte insan kardeşlik ruhuyla tanıştı. Ak Partinin İstikrarlığı ve hizmet üreten yapısı, birilerini rahatsız ediyor ve biz her konuşmamızda dile getiriyoruz.”Dünyada Zaliminde Gözünün, Mazlumunda Gözünün Türkiye’de “olduğunu ifade ediyoruz. Zalimin gözü elbette Türkiye’nin üzerinde olacak Çünkü onlar emperyalizm anlayışla sömürmek üzere başka Ülkelere gidiyorlar. Türkiye kardeşlik ruhunu taşımak, hizmeti taşımak adına başka Ülkelere gitti. Türkiye’nin İstikrarlı, hizmet ve gelişen yapısı zalimi korkuttu. Onun için Dünyada Zaliminde Gözüde Türkiye’de ama Mazlumunda Göz Türkiye’de;Çünkü Anakan, Gazze, Libya, Mısır, Suriye, Çeçenistan,Afganistan, Doğu Türkistan umudunu Türkiye’ye bağladı.Hayır dualarla göz yaşlarıyla anıyorlar,Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Ahmet Davutoğlu’nu, İşte bu nedenle Türkiye önemli hamleleri yaptıktan sonra zaliminde,mazlumunda gözü olan Ülke haline geldik.Hepimizin çok yakından hatırlayacağı gezi olaylarında, dış güçlerin burada canlı yayın araçlarının daha olaylarının başlangıç safhasında yerleştirerek saatlerce yayında Türkiye’de iç savaş çıkması için dört gözle beklemişlerdir. Ama millet ses verdi O akşam”Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle” dedi. Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle, sloganı gezicilerin bel kemiğini kırdı dedi. “Allah'ın izni 7 Haziran seçimlerinde 400 milletvekili çıkarmak için çalışacağız. Yeni Türkiye'nin inşasına destek olmaya Gaziosmanpaşa İlçesi olarak hazırız" dedi. 

Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayları Fatma Benli,Ülkemizde başta siyasette, sosyal yaşamda, çalışma hayatında ve ailede kadınımızın yeri çok büyük bir o kadarda çok önemli. Kadının elinin değdiği her yer farklılığını hissettiriyor. Oraya can geliyor, heyecan geliyor. Bende analarımın, bacılarımın, ağabeylerimi ve kardeşlerim desteğiyle İstanbul’a hizmetkar olmak için bu yola çıktım. Ülkemiz ve İstanbul için her şeyin hayırlısını diliyorum." dedi. 


Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, “AK Parti, insanın yeşermesi, refahı, huzuru, mutluluğu için vardır. AK Parti, insanı temel alan bir anlayış için var. Ziyaret esnasında, esnaftan destek ve dua istedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153