banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa tam kadro sahada

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, yeni normal hayata geçilmesinin ardından halka inerek gönül seferberliği başlattığını söyledi.

AK Parti Gaziosmanpaşa tam kadro sahada
Koronavirüs’te normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yüz yüze toplantılara ve saha çalışmalarına hız verdiklerini vurgulayan, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, Vatandaşlarımız için ulaşılabilir bir siyaset yapıyoruz, Bunun için tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte sahada adeta seferberlik başlattık. Kurum Ziyaretleri, Esnaf Ziyaretleri, STK Ziyaretlerimiz gibi birçok faaliyetlerimiz kaldığı yerden devam ediyor…


Acar, “Türkiye olarak başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları, sağlık sistemimizin güçlü olması, başta ekonomi olmak üzere sağlam ve güçlü irade ile salgın hastalığı en az zararla atlatan ülkeler sıralamasında en iyi yerdeyiz. Şimdi yeni döneme Cumhurbaşkanımızın talimatları ile gönül seferberliği ile başlıyoruz. İlk etapta tüm teşkilatlar olarak sahaya ineceğiz. Vatandaşlarımıza hükümetimizin yapmış olduğu icraatları anlatacağız, seçimden seçime değil her zaman yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve dertlerini dinleyeceğiz. 

“Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yaklaşık 3 haftadır sahadayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarını ihmal etmeden vatandaşlarımızla buluşuyor, sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2020, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153