banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı Bayramlaştı

Ramazan Bayramı nedeniyle Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı Bayramlaştı
  Ramazan Bayramı nedeniyle Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi.Partili üyelerin de büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma programına AK Parti İstanbul 2.bölge  Milletvekili Şirin Ünal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Bayramın Gaziosmanpaşa’ya,İstanbul’a ve Türkiye’ye, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temennilerinde bulunan AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi bugün itibari ile uğurladık. Bugün de hep beraber bayramımızı yaşıyoruz. inşallah rabbim bizleri böyle güzel günleri yaşatmak nasip etsin hep beraber, birlik ve beraberlik içinde bu mutlu günleri çoluğumuz çocuğumuzla yaşatmayı nasip etsin diyorum" dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal; Milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin sevincini yaşadıklarını belirterek; “Dini bayramlarımız, dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlardır. Milletimizin köklerinde var olan ve İslam’ın ruhuyla bütünleşen insani erdemler, bayramlarda en coşkulu şekliyle yaşanır, hatırlanır. Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi.
Yaklaşık üç saat süren bayramlaşma törenine partililer yoğun ilgi gösterdi.Gphaber.com

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2015, 21:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153