banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatında büyük değişim

AK Parti Gaziosmanpaşai İlçe Başkanı Serkan Acar, ilçe genelinde görev yapan mahalle başkanlarında görev değişikliğine gitti.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatında  büyük değişim
 AK Parti Gaziosmanpaşa’nın 16 mahalle başkanından 10’u değişti. Bugüne kadar görev yapanlara teşekkür edilirken, yeni isimlere görevleri bildirildi.

Yürütülen geniş kapsamlı istişarelerin ardından teşkilatın mahalle yapılanmalarında önemli bir bayrak değişimine gidilen süreci “Gücümüze güç katacağız” diyerek açıklama yapan, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Serkan Acar,"Göreve geldiğimiz günden beri ilçe genelinde yenilikçi söylemlerimiz ile teşkilat heyecanımıza biraz daha güç katmanın arzusu içerisindeyiz. Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde aldığımız direktifler, İl Başkanımız Sayın Bayram Şenocak ile yaptığımız istişareler ve İlçe Teşkilatımızda yaptığımız görüşmeler sonucunda mahalle başkanlarımızdan bazılarında bayrak değişimine gittik. Ak Davamıza gönül vermiş, çalışmaları ve gayretleri ile gücümüze güç katarak teşkilatımıza onur ve gurur yaşatmış, fedakâr mahalle başkanlarımıza bu güne kadar yaptıkları kıymetli hizmetleri için çok teşekkür ediyor, teşkilatımız bünyesinde alacakları yeni görevleri için şimdiden başarılar diliyoruz" dedi.



İşte  AK Parti'nin yeni mahalle başkanları:


1. Mevlana Mahalle Başkanlığına Yusuf Polat


2. Sarıgöl Mahalle başkanlığına  Halit Arslan


3. Karlıtepe Mahalle Başkanlığına Necip Öztürk

4. Fevzi çakmak Mahalle Başkanlığına Yasin Bakırtaş 

5. Yıldız tabya Mahalle Başkanlığına Eyüp Durmuş

6. Bağlarbaşı Mahalle Başkanlığına Hüseyin Şener

7. Yeni mahalle Mahalle Başkanlığına  Naim Güney

8. Karayolları Mahalle Başkanlığına  Zakir Tapan 

9. Karadeniz Mahalle Başkanlığına   Eyüp Zengin 

10. Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Erdal Erçıkan 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2018, 13:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal Cel
Cemal Cel - 6 yıl Önce

i̇lçe yönetimi ve başkanı bir kırıter tuturmuş gidiyor da ya arkadaşlar bu teşkilatta aklı selim kimse yokmu istanbulda beşinci olmuş teşkilat başarı kırıteri nedir.görevden almaninda bir kiriteri̇ adabi olduğunu bilmiyor.akıllı bir adam yokmu.insanları küstürerek nereye varmak istiyorlar.ne yapmak bu partiye ve davaya ihanetin nesidir.aklinizi başiniza alin.reise nasil bir açiklama yapacaksiniz.bu yapilanlarin rapor edilip gönderilecek. açiklamasini yaparsiniz.bunu fetocular yapmaz arkadaş.yol yakinken dönün davaya zarar veri̇yorsunuz.nezaket kurallarina uyun.dava adamlarini küstürmeyin

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153