banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatından Moral Gecesi

Ak Parti Gaziosmanpaşa - Yenidoğan mahalle teşkilatı bir program düzenleyerek İlçe Başkanı Av. Şahin PİRDAL'ı mahalle teşkilatı ile buluşturdu.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatından Moral Gecesi
Programı İlçe Başkanı Av. Şahin PİRDAL’ın dışında, İlçe Başkan Yardımcıları Ayhan TÜRKÜ, İsmail ÖZYİĞİT, Adem ÖNDER, Yenidoğan mahallesinden sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Faruk AYDEMİR ve İsmail Kısacık, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus ARTAN, Fatih KAPTAN, Eyüp DEMİRKAPI, Recep ASLIYÜKSEK, Yunus ARTAN ve Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Abdullah YILMAZ  katılım sağladılar. Ayrıca mahallenin sevilen isimlerinden Bayram Ali YILDIZ ve Mehmet TURHAN da mahalle teşkilatının davetini geri çevirmeyerek programda yer aldılar.


AK Gençlerden Moral Gecesi


Mahalle Başkanı Faruk YOĞURT  açılış konuşmasında ; 
“Göreve başladığımız günden itibaren Yenidoğan mahallesinde Ak parti bayrağını hep zirveye taşımak adına çalıştık. Teşkilat programlarına üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmeye çabaladık.
Bu çerçevede; geçirmiş olduğumuz 30 mart 2014 yerel seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında sevgi yürüyüşlerinden esnaf ziyaretlerine, ev sohbetlerinden kahvehane ve Pazar yeri ziyaretlerine, her türlü afiş, broşür ve pankart dağıtımlarından seçimde görev alacak müşahit ve sandık yönetim kurulu üyelerinin tespitine kadar bir çok faaliyette aktif olarak yer aldık.
Bu çalışmalarımızın meyvesini de her 2 seçimde mahallede oylarımızı muazzam bir şekilde arttırarak almış olduk.
Tüm bunların yanında, teşkilat bilincini yerleştirmek ve var olan ilişkileri daha da pekiştirmek adına çeşitli sosyal faaliyetlerde de bulunmayı ihmal etmedik. 
Anneler gününde mahalle yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla Darülaceze’ye giderek yaşlı ve kimsesiz analarımızın ellerini öpüp hayır dualarını aldık.
Ülkemize sığınan Suriyeli mültecilerin çocukları için oyuncaklar ve kıyafetler toplayıp ilçe Başkanlığımıza ulaştırdık.
Yoğun katılımlı bir teşkilat pikniği düzenleyerek motivasyon esaslı bir faaliyet gerçekleştirdik.
Tabiî ki bu çalışmalarımızı Ak Parti temelinde liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğu önderliğinde daha fazla şevk ve istekle arttırarak devam edeceğiz. Diyerek sonlandırdı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin PİRDAL ise; bu tür programları mahalle teşkilat üyelerinin İlçe teşkilatı ile kaynaşması açısından her zaman faydalı gördüğünü belirterek gündeme dair kısa açıklamalarda bulundu. Son olarak da Pazar günü gerçekleşen Delege Seçimlerinde her hangi bir sıkıntı yaşanmadan birlik ve beraberlik içerisinde üyelerin oy kullanmaya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  


Program sunulan ikramlarla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 23:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153