banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Vefa İftarı..

Ramazan ayının bolluk ve bereketi ile şenlenen gönüller, iftar vakti Mevlana Mahallesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen iftar davetine yoğun bir katılım ile gerçekleşti..

Ak Parti Gaziosmanpaşa Vefa İftarı..
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, düzenlediği vefa iftarı ile eski yeni tüm partilileri bir araya getirdi. 
Mevlana Mahallesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen iftar davetine yoğun bir katılımın oldu. Programda Ak Parti teşkilatında görev yapan ve vefat edenler sinevizyon gösterisinde bir kez daha anıldılar. Sinevizyonda yine Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı'nın kuruluşundan bugüne kadar geçen süreç anlatıldı. Programda yine Ak Parti Teşkilatı'nda vefat edenlerin ailelerine birer plaket verildi.
 
Vefa iftarına Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, GOP Eski Belediye Başkanı Ferşat Terzioğlu, Ak Parti GOP Kurucu İlçe Başkanı Yavuz Subaşı, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, teşkilat  üyeleri, medya mensupları ve misafirler katıldılar. 
 
İftar anında  Türkiye genelinde aynı anda 81 ilde başlatılan Somali'ye yardım kampanyası, İl Başkanı Aziz Babuşcu'nun programına canlı bağlantı ile gerçekleştirildi.  Cep telefonlarından
Afrika can çekişiyor... bir lokmada olsa lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz...
Yardım için tüm Operatörlerden:
AFRİKA yaz 5601 - (Diyanet)
AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)
AFRİKA yaz 3072 - (İHH)
ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu?)'ye kısa mesaj göndermeniz yeterli...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153