banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa’da Danışma Meclisine yoğun ilgi

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Danışma Meclisini partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa’da  Danışma Meclisine yoğun ilgi
 AK Parti Gaziosmanpaşa  İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. 

Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, İlçeden Sorumlu Milletvekili Hüseyin Bürge, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İl Yönetim kurulu üyesi ilçe Sorumlusu Ferhat Sakallı, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Meclis Üyeleri, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle temsilcileri ve çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda Divan Başkanlığını İlçe Başkan yardımcı Mustafa Sultan Türk, katip üyeliğini Kadın Kolları Başkan yardımcısı Saadet Aydın, ile Gençlik Kolları Başkanı; Halil Oğuz Bozyokuş yaptı.


 Teşkilat birimlerinin bir aylık faaliyetlerini Slâyt sunumlarla devam etti. Teşkilat faaliyetlerinin ardından protokol konuşmaları gerçekleşti. Daha sonra Gaziosmanpaşa Belediyesinin 1 yıllık Faaliyetleri ve  projeleri tanıtım filmini Gaziosmanpaşalılar tarafından büyük alkış aldı.
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, Yaklaşan genel seçim sürecinin ülkemiz için ne kadar büyük bir önem arz ettiğini bilmekte ve bu bilinç ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Tüm sabote çalışmalarına rağmen emin adımlar ile ilerleyen çözüm sürecinin nihayete ermesi için 400 milletvekiline ihtiyaç duyduğumuzu bir an olsun aklımızdan çıkarmamaktayız. Artık anaların akan gözyaşlarının durduğu ve kardeşkanın akmadığı bir ülkeyiz ve bu barış ortamının kalıcı hale gelmesi için canını dişine takan ve bu uğurda canını bile ortaya koyan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanımız Sn. Ahmet Davuoğlu’nun ve hükümetimizin arkasında dimdik duracağımızı bilmenizi isterim” dedi.


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ;”Alt yapıda, üst yapıda, sağlıkda, eğitimde, sosyal alanda ve diğer alanlarda çalışmalar yaparak halkımızın sıkıntı, sorun ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptık. Ak Parti Belediyecilik anlayışı ile misyonumuza ve vizyonumuza, ilkelerimiz doğrultusunda; adil, hesap verebilir, katılımcı, şeffaf, ilkeli, israf ve iltimastan uzak, yaptığımız her harcamanın ve kuruşun hesabını verecek bir Yerel Yönetim anlayışıyla, hedef ve amaçlarımızı; Hakk’ın ve halkın rızası için yapan, partizanlık yapmayan, dürüst, kararlı ve cesur bir yönetim anlayışı ile çabalarımızla ve çalışmalarımızla herkese hizmet etme gayreti ve gayesi içerisindeyiz ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.


İl Yönetim kurulu üyesi ilçe Sorumlusu Ferhat Sakallı,2015 Seçimleri çok önemlidir. Türkiye için, 2023 yılında 2071 e atlatacağımız seçim 7 Haziran 2015 seçimleridir. Bu seçimlerin önemini bilerek tüm teşkilat olarak sahaya inecek ve de bu bilinçle sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız.

İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ; İdeallerimiz acısından Türkiye’nin kamburu haline gelmiş bir dikta anayasasının değişikliği için, daha güçlü ve demokratik bir Türkiye için Başkanlık sisteminin şart olduğunun altını çizdi.


Bürge;Kıymetli dostlarım her geçen gün seçime bir adım daha yaklaşıyor ve içimizdeki heyecanı bir nebze daha arttırıyoruz. Bizler, çalışıyoruz ve çalışmaya ara vermeden, yorulmak nedir bilmeden, durmadan ileriye yürüyoruz ve yolumuza tüm hızımızla devam ediyoruz. Bizler birliğimizden ve beraberliğimizden ödün vermeden bu ve benzeri olaylara fırsat vermeyeceğiz. Gerek ilçemizde, gerek ilimizde, gerekse ülkemizde yarınlarımızı düşüneceğiz, gençlerimizi düşüneceğiz, bizden sonraki nesilleri düşüneceğiz ve bizleri bu düşünceden alıkoymak isteyenlere gerekli cevabımızı 7 Haziran akşamı vereceğiz ve ak günleri göstereceğiz inşallah dedi.


Daha sonra İlçe Başkanı Şahin Pirdal toplantıya katılan mahalle temsilcilerinin istek ve taleplerini alarak oturumunu kapattı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153