banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa'da Delege Seçimleri Yapıldı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, mahalle delege seçimleri için sandık başına gitti.

AK Parti Gaziosmanpaşa'da Delege Seçimleri Yapıldı.
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı  23 Kasım ile 7 Aralık tarihlerinde yapılması planlanan kongre öncesi delege seçimini yaptı.
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, gelecek kongrede oy kullanacak delegeleri seçimle belirledi.


Gaziosmanpaşa’da bulunan tüm üyelerin davet edildiği delege seçimlerinde AK Parti Teşkilatı sandığa gitti.

Yapılan Delege Seçimlerinde Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal,İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu,milletvekili Ahmet Baha Öğütken Gaziosmanpaşa’da oyunu kullandı.
Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen ve ilçe başkan yardımcıları ile il yöneticilerinin gözlemci olarak bulunduğu ve katılımın yoğun olduğu delege seçimlerinde, Gaziosmanpaşa’da 16 mahalle adına seçim yapıldı. Oy Kullanmak isteyenler kimlikleri ile gelerek oy kullanacakları sandıkların başında isimlerini bulup imza atıp kurulan kabinlerde oylarını kullanıp sandıklarına attılar.
Yapılan delege seçimleri sonrası bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal, 5. Olağan Kongre yolunda delege seçimlerini gerçekleştirdik Delege seçimlerimiz partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan bir anlayış ile tüzüğümüzde ve yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak yapılmaktadır. Bu anlamda 5. Olağan Kongre çalışmalarımızın partimize, milletimize ve ilçemize  hayırlı olmasını temenni ediyorum." 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2014, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153