banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa'da Görev Değişikliği!

İstanbul'da 39 ilçenin 25’iyle değişim kararı alındı. Bunlardan biriside Gaziosmanpaşa oldu.

AK Parti Gaziosmanpaşa'da Görev Değişikliği!
 
AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal, ilçe başkanlığı görevinden  alındı. Pirdal 4 yıllık Gaziosmanpaşa ilçe Başkanlığı sürecini anlatarak,görev değişikliğini açıkladı.



Pirdal şu açıklamalarda bulundu:

Değerli yol arkadaşlarım;


Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevini, 4 yıl önce şahsıma tevdi eden partimiz, 6.Olağan kongremizde başka bir kardeşimizle yola devam etme kararı almıştır.

Öncelikle; 4 yıl önce, bu ulvi ve onurlu göreve atanırken şahsımı ilçe başkanlığına layık gören partime, parti yöneticilerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. 
İnanıyorum ki, oluşacak yeni yönetim ve teşkilat kadrosuyla parti bayrağımız daha yukarılara taşınacaktır.


İlçe başkanı olarak görev yaptığım 4 yılı geçen sürede; 2014 Yerel seçimlerinde, hiç bir partinin şimdiye kadar alamadığı oy oranıyla Gaziosmanpaşada yerel seçimleri kazanmamızda ter döken, 1 Kasım Genel Seçimlerinde ilçemizde, oy oranı ve sayısı ile rekor kırarak bize zafer yaşatan ve Başbakanımızın elinden 4 dalda İstanbul birinciliği ödülü almamızı sağlayan, 16 Nisan referandumunda “Cumhurun yönetimine” rekor destek veren, Genel Merkezimizin şehirlerarası üye nakli kararından sonra 68.000 ‘e düşen üye sayımızı, bir yılda 96.200 ‘e çıkartan, 15 Temmuz ihanet girişimi gecesinde, çağrımızla Gaziosmanpaşa ve Küçükköy meydanlarını hıncahınç dolduran, meydanı hainlere bırakmayan, yıllardır birlikte çalıştığımız hepsi birbirinden kıymetli, güzel yürekli, cefakar, fedakar kardeşlerime, bacılarıma, büyüklerime, Ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarımıza, üyelerimize ve Gaziosmanpaşalı kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

İnancımız tamdır ki; Ümmetin umudu, Cumhurun Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  önderliğinde, partimiz daha büyük başarılara ulaşacaktır. 

Biz ulvi bir davanın gönüllü hamallığına talibiz. Sonunda, ne rütbe ne de mal olmadığını bilerek aynı anlayış ve şuurla inşallah yolumuza devam edeceğiz. 
İnancımız tamdır ki; Ümmetin umudu, Cumhurun Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  önderliğinde, partimiz daha büyük başarılara ulaşacaktır. 

Biz ulvi bir davanın gönüllü hamallığına talibiz. Sonunda, ne rütbe ne de mal olmadığını bilerek aynı anlayış ve şuurla inşallah yolumuza devam edeceğiz. 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 12:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsa ekin
İsa ekin - 6 yıl Önce

sahin pirdal başkanımız çok dürüst hak helel harama dikkat eden başkanımız yalniş yapildina inanıyorum g.o.p. da sevilen sayilan ender güzel insanlardan allah yolunu bahtini açık etsin

Yusuf sari
Yusuf sari - 6 yıl Önce

sayın başkanım sizdeki azime, ve özverili çalışmalara, birçok kez şahit olduk, yaptığınız görevi, makam mevki konumundan, ziyade, dava şuurunda, hak, ve halk tan yana bir tutumla hep ileri taşıma gayretini gösterdiniz. ve bu başarıdaki dava şuurunu, anlamıyanların, olduğu gibi, benim gibi anlıyanlarda olmuştur...

Deniz zahide
Deniz zahide - 6 yıl Önce

başari ćalişkan ilce başkanlarnı nedwn gorevden alınırki anlamiş deilim şahin beyde suzan dağlar civanda bu bölgelerde en ćalişkan insanlardi yoksa daha üst lademeleremi gecirecekler acaba bence yakışirlar inş olur

NAZIM IŞIK
NAZIM IŞIK - 5 yıl Önce

şahi̇n pi̇rdal şahsiyeti̇ hi̇zmeti̇yle ak parti̇yi̇ gazi̇ osmanpaşada başaraılı ve yüksek oy oranıyla dürüst yönetim ve halkla iç içe değerli biridir daha iyi bir mevkiye getirilmesi ak partinin yararına dır.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153