banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da İlçe Başkanı Kim Olacak? İşte En Çok Konuşulan İsimler

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da İlçe Başkanı Kim Olacak? İşte En Çok Konuşulan İsimler

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da İlçe Başkanı Kim Olacak? İşte En Çok Konuşulan İsimler

  Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar ile birlikte İstanbul’da 22 ilçe başkanı tekrardan aday gösterilmeyecek. Aday gösterilmeyecek ilçe başkanları Kasım ayında yapılacak olan ilçe kongrelerine kadar göreve devam edecek, kongrede ise bayrağı yeni isimlere devredecekler.

 AK Parti’yi 2023’e taşıyacak kadroların belirleneceği kongre süreci devam ederken, 2023 seçimleri için strateji belirleme çalışmaları da başladı.
AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe Başkanlığını, İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Teşkilat Başkanı Necati Karagöz,İstanbul Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin beraberinde ziyaret ederek yönetim kurulu toplantısına katıldı. 

Şenocak; Hep birlikte davamıza ve ülkemize hizmet için çıktığımız bayrak yarışında nöbeti devrede devrede bugünlere geldik. Bugün AK Parti'nin kapısından giren herkese bu yol sonuna kadar açıktır. Bu makamlar kimsenin tapulu malları değildir, AK Parti'de gözünü açan ve hayatının en verimli yıllarını bu çatı altında geçiren bir nesil siyasette yetiştirdik. Maya sağlam olunca hamdolsun ortaya çıkan kadro da inançlı, ahlaklı, birikimli, verimli, velhasıl kaliteli olur dedi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da yeni ilçe başkanı kim olacak?

Kulislerde Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı için konuşulan isimler arasında, İl yönetim kurulu üyesi İbrahim Bektaş,Mansur Işık, Kurucu Gençlik kolları başkanı Fatih Aydemir, Meclis Üyesi Nazım Şen,Önceki Dönem İlçe başkan Yardımcısı Recep Aslıyüksek, önceki dönem belediye başkan yardımcısı Beşir Açıkça, ilçe yönetim kurulu üyesi Recep Kılıç, Necdet Kutsal ,Mustafa Yağmurkaya,Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye Çapan, meclis üyesi ve eski gençlik kolları başkanı Tuncay Topcu, Gaziosmanpaşa’nın tanınmış simalarından Recep Temtek’in isimleri de sıkça geçenler arasında. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 17:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa yagmurkaya
Mustafa yagmurkaya - 3 yıl Önce

ilce başkanı olarak ve gelecekte belediye başkanı olarak gormek isyetiz

halide göçer
halide göçer - 3 yıl Önce

zekiye çapan'ı eğitim seminerlerinden çok iyi tanırım. uzun yıllar siyasi hizmetlerinin olduğunu da biliyorum.düşüncem şudur ki hangi görevde olursa olsun bilgisiyle, disipliniyle üstesinden gelebilecek birisidir.

Fatih ışık
Fatih ışık - 3 yıl Önce

mustafa yagmurkaya

MURAT TURAL
MURAT TURAL - 3 yıl Önce

mustafa yağmurkaya

Yilmaz saglik
Yilmaz saglik - 3 yıl Önce

almanya dan akp yi̇ destekleyen bi̇ri̇ olarak sayin mustafa yağmurkaya yi destekli̇yorum başarili olacağini düşünü

salim KÜTÜK
salim KÜTÜK - 3 yıl Önce

bu görevi̇ ve aldiği tüm görevleri̇ en başarili şeki̇lde yapacağina güveni̇m sonsuz olan ki̇şi̇ mustafa yağmurkaya

Mustafa yağmurkaya
Mustafa yağmurkaya - 3 yıl Önce

bu görevi hakkıyla yapacağına inanıyorum

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153