banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa’da Pirdal Sesleri

AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe Teşkilatını kongre heyecanı sardı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa’da Pirdal Sesleri
Mevcut başkan Av. Şahin Pirdal’ın tek listeyle gitmesi beklenen kongre öncesi, teşkilat hummalı şekilde çalışmalara başlamış durumda.


Uzun yıllardır AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Avukat Şahin Pirdal, 2014 Şubat ayında Gaziosmanpaşa’da ilçe başkanı olmuştu. 10 ay gibi kısa bir süre de iki büyük seçim yaşayan Av. Şahin Pirdal, bu zorlu sınavlardan Gaziosmanpaşa’da zaferle çıkmayı başardı.


AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığına yeniden ismi geçen Av. Şahin Pirdal’a sadece teşkilat içi değil, Sivil toplum kuruluşları da yeni dönem için Pirdal ismine sıcak bakıyor.


Av. Pirdal: “Hiçbir başarı tesadüf değildir”
Türkiye'nin en büyük üye sayısına sahip olan AK Parti'nin her seçiminin demokrasi şenliğine sahne olduğunu belirten AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av. Şahin Pirdal, gazetemize yaptığı özel açıklamada şunları söyledi. “ AK Parti’nin kendi içerisinde ki en önemli özelliğinin birlikte çalışmaktan geçtiğine vurgu yaparak, seçimden seçime değil, sürekli seçim varmış gibi heyecanı yüksek atmosferde bir süreci yaşadıklarını” söyledi. Pirdal, “12 yıldır iktidarda olan bir partinin, bu başarısı asla tesadüf değildir. Biz insana hizmetin hakka hizmet olduğunun bilincinde olarak çalışmalarımıza deva ediyoruz” dedi.
AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av. Şahin Pirdal, “7 Aralık’ta büyük bir coşku içerisinde yaşacağımız kongrenin ülkemize ve Gaziosmanpaşa’mıza hayırlı olsun olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.



Av. Şahin Pirdal kimdir?
 1968 yılında Giresun Tirebolu’da doğdu. İlköğrenimini Poligon İlkokulu’nda (Barbaros Hayrettin Paşa), Orta ve Lise öğrenimini Küçükköy İmam Hatip Lisesi’nde, Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. 15 yıl, yapı sektöründe değişik firmalarda yöneticilik yaptı. Yapı sektöründen ayrıldıktan sonra, Gaziosmanpaşa’da serbest avukatlık yapmaya başladı.Lise yıllarından itibaren Sivil Toplum Kuruluşları çalışmaları ve siyasetle ilgilendi. 2008 yılında, 3.Olağan Kongre ile Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Yönetimi’ne girdi. Sırasıyla Ar-Ge, Sosyal İşler ve Yerel Yönetimler’ den sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2009 Yerel Seçimlerinde İlçe SKM Başkan yardımcısı, 2010 Referandum ve 2011 Genel Seçimlerinde İlçe SKM Başkanı olarak görev yaptı. Değişik Sivil Toplum Kuruluşları’nda aktif görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Gphaber.com/Gülsüm Şahin

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153