banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa'da yeni hedef 100 bine ulaşmak!

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, yeni üye için kampanya başlattı.

AK Parti Gaziosmanpaşa'da yeni hedef 100 bine ulaşmak!
   AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, yeni üye için kampanya başlattı. 
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar öncülüğünde yeni üye çalışmaları aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz Kasım-Aralık ayında 4 bin, Ocak ayında da 2.600 bin olmak üzere AK Parti’ye toplam 6 bin 600 yeni üye kazandıran Gaziosmanpaşa Teşkilatı,Bu yıl Gaziosmanpaşa'da AK Parti üye sayısını 100 bine ulaştırma hedefiyle kolları sıvadı.

İlçe Teşkilatı  yeni üye kampanyası kapsamında Ana Kadame, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte mahallelerde eşzamanlı çalışma başlatıldı. Özellikle genç seçmenler başta olmak üzere üyeliği bulunmayan herkesi AK Parti Gaziosmanpaşa ailesine kazandırmak için özel çalışma yürütülüyor.

Hedefimiz 100 Bin Yeni Üye

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, belirlediğimiz 100 bin üye hedefine ulaşmak için bütün teşkilatlarımız gayretli bir çalışma içinde olduğunu görüyorum. Kampanyamıza özellikle genç kardeşlerimizin gösterdiği ilgi bizi heyecanlandırıyor. Ak dâvâya her gün yeni neferler katılıyor" dedi. 


Yeni üye çalışmaları dahilinde internet teknolojisinden azamî şekilde yararlanmak için 'www.akuyelikistanbul.org' adresli dijital platform oluşturduklarını da hatırlatan Serkan Acar,"Partimize üye olmak isteyenler buradan online üyelik başvurusu yapıyorlar. Ön başvurusu alınan vatandaşlarımız, bulundukları adrese göre AK Parti ilçe başkanlıkları aracılığı ile partimize resmi üye olarak kaydediliyor. 




Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2020, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153