banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa’dan muhteşem final maçı

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatının düzenlediği mahalleler arası futbol turnuvası muhteşem bir finalle sona erdi.

AK Parti Gaziosmanpaşa’dan muhteşem final maçı
 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi Spor Komisyonu tarafından 16 mahalle teşkilatının yarıştığı futbol turnuvası düzenlendi. Final maçında Karayolları Mahallesiyle sahaya çıkan Pazariçi Mahallesi şampiyonluk kupasını kaldıran takım oldu. Fevziçakmak ve Şemsipaşa mahallesi üçüncü oldu. Final maçından sonra verilen centilmenlik kupasını ise Yeni Mahalleli gençler aldı.


 Küçükköy Stadı’nda oynanan final maçını İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İl koordinatörü Mansur Işık, İlçe Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve çok sayıda ilçe sakini izledi.

 Kupaların takdiminde birer konuşma yapan milletvekili Çamlı ve İlçe Başkanı Serkan Acar kupa alan gençlerle birlikte tüm turnuva boyunca yarışan herkesi tebrik ettiler. Sporun bir centilmenlik yarışı olduğunun altını çizen konuşmacılar, seçim sürecine girdiğimizi hatırlatarak bu çalışmalar sırasında da centilmenliğin elden bırakılmaması gerektiğini söylediler.

 Çamlı ve Acar konuşmalarında teşkilatların çalışmalarına hız vermesini ve esas şampiyona kupasını 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Gaziosmanpaşa’mızın kazanmasını istediler.

 İlçe Başkanı Serkan Acar, konuşmasının sonunda, “Sayın milletvekilimize söylüyoruz; lütfen Cumhurbaşkanımıza, Allah’ın izniyle 31 Mart 2019 seçimlerinde bir zafer kupası takdim edeceğimizi müjdelesin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153