banner171

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ACAR STK’LARLA BİRARAYA GELDİ

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından İlçe binasında düzenlenen kahvaltı programına çok sayıda Sivil Toplu Kuruluşu’nun temsilcileri katıldı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ACAR STK’LARLA BİRARAYA GELDİ
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Serkan Acar, düzenlenen kahvaltı programında, Kastamonu STK temsilcileri ve üyeleri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.


Her gününü dolu dolu geçiren AK Parti İlçe Başkanı Acar, Pazartesi günü dernek başkanlarıyla kahvaltılı toplantı yaptı. Çok sayıda Kastamonu dernek başkanlarının katıldığı toplantıda Acar şunları söyledi, STK’nın devlet ile millet arasında bir köprü vazifesi görüyor." Sizler hizmet politikasının önemli yapı taşlarından birisisiniz. Milletimizin gelişimine destek olan, devletimizle bağını kuran kuruluşlar olarak kıymetli bir görev ifa ediyorsunuz. İlçe olarak STK’larımızla sürekli iç içe, istişare halindeyiz. Daha iyi hizmet verebilmek adına çaba gösteriyoruz ve bunda sizlerin desteği bizim için büyük önem arz etmektedir. Devletimizin onur mücadelesi verdiği bu günlerde sizlere de görevler düşmektedir. Birlik olursak tüm dünyaya gücümüzü daha da iyi gösterebiliriz. Daha da çok çalışmalıyız, ülkemizi ileriye götürmek ve gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak bizlerin görevidir.

STK’lara Önem Veriyoruz… 
“AK Parti olarak biz derneklere önem veren siyasi bir kadroyuz, hamd olsun Gaziosmanpaşa’da çok sayıda derneğimiz de mevcut. Teşkilat olarak zaten sık sık sizleri ziyaret ediyoruz, bugün de hep birlikte olalım istedik. Taleplerinizi, tüm sorunlarınızı aktarmanızı rica ediyoruz” dedi. Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Emine Yılmaz dahil, oturan insanlar ve iç mekan

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153