banner171

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Aydemir Mazbatasını Aldı!

Geçtiğimiz hafta yapılan kongreyle, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığına seçilen Fatih Aydemir İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Aydemir Mazbatasını Aldı!
27 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilen Ak parti Gaziosmanpaşa 7. Olağan Kongresi İlçe Başkanlığına seçilen Fatih Aydemir, Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Mazbata törenine  Kadın Kolları ,gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyesi katıldı. 

Mazbatasını aldıktan sonra bir konuşma yapan Fatih Aydemir; İlçeye ve vatandaşlara hizmet için devam etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, İnşallah birlik ve huzur içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremizde bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Seçilen bütün arkadaşlarımız ile birlikte ilçemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağımızı ifade etmek istiyorum dedi.

Aydemir,Mazbatayla birlikte bizler, ne kadar büyük bir sorumluluk altında olduğumuzun farkındayız, asıl iş şimdi başlıyor. Bizler partimizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırması doğrultusunda da sahaya indirip,3 kademe hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Mazbatasını aldıktan sonra saha çalışmasının ilk Startını,2002 yılında belediye binası önünde hain bir saldırı sonucu şehit düşen Mustafa Yeşil´in kabrini ziyaret ederek başladı.


Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 16:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gülsun Canpolat
Gülsun Canpolat - 3 yıl Önce

Başkanım hayırlı olsun Allah utandırmasin

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153