banner171

Ak Parti İstanbul’daki 1300 Mahalle Başkanı İle Buluştu!

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, “AK Parti İstanbul teşkilatının samimiyet çıtasını belirleyen insanlar” olarak tanımladığı mahalle başkanları ile bir araya geldi.

Ak Parti İstanbul’daki 1300 Mahalle Başkanı İle Buluştu!
Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, “AK Parti İstanbul teşkilatının samimiyet çıtasını belirleyen insanlar” olarak tanımladığı mahalle başkanları ile bir araya geldi. 
Topkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısına, İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, İl Yerel Yönetimler Başkanı Selim Temurci, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Haydar Ali Yıldız, İl Ar-Ge Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İstanbul’daki 1300 Mahalle Başkanı ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantıya Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av. Şahin Pirdal,Teşkilatlanma Başkanı sayın Recep Aslıyüksek ve mahalle başkanlarıda programa katılım sağladılar. 
unnamed_800x600.jpg görüntüleniyor
Samimiyet Çıtasını Mahalle Başkanlarımız Belirler

Toplantıda Mahalle Başkanlarına seslenen Aziz Babuşcu, “Teşkilatımızın bel kemiği olan mahalle başkanlarımızla yine bir aradayız ve çok mutluyuz.” diyerek başladığı konuşmasında, “Sizinle bir araya gelişlerimizin en önemli teması; çok önemli bir seçime hazırlanmak, o seçim için yeni fedakarlıklar istemek ve mutlaka o seçimi başarıyla tamamlamak konusunda ahitleşerek, o ahdin gereğini yerine getirmek olmak üzere salondan ayrılmak olmuştur. Sizler, verdiğiniz söze sonuna kadar sadık kalarak, üstlendiğiniz sorumluluğun hakkını verebilmek endişesi içinde, yapabileceğinizin en iyisini yapmak için çalıştınız ve başardınız. Bu teşkilat içinde bir samimiyet değerlendirmesi yapılacaksa, bu samimiyet değerlendirmesinin çıtasını mahalle başkanlarımız belirler. Sınırlı imkanlarla, samimiyet merkezli olarak çalışan, soyut bir kavram olan samimiyeti gözle görülür hale getiren mahalle başkanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.”  ifadelerini kullandı.
Büyük bir coşku ve heyecanlı bir atmosferde gerçekleştirilen toplantı, Ak Parti İstanbul İl Başkanı ve mahalle başkanların toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2015, 23:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153