banner171

AK Parti Yerel Seçim Gündemiyle Toplandı

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığınca istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti Yerel Seçim Gündemiyle Toplandı
 AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatı, istişare toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar öncülüğünde düzenlenen istişare toplantısı, Ak Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Mansur Işık, Gaziosmanpaşa Belediye başkanı ve adayı Hasan Tahsin Usta, Kadın Kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Gençlik Kolları başkanı Yavuz Yılmaz, Meclis üyeleri,  Üç Kademe teşkilat mensubu ve Sandık başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan
“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, ZAFER KUTLAYACAĞIZ!”

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Serkan Acar, yaptığı konuşmada, AK Parti ailesinin bir buğday, başak tanesi gibi olduğunu söyledi.
Kadın kolları, gençlik kolları, belediyesi, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcisi, her buğdayın başak taneleri gibi bir ve beraber olduğunu ifade eden Acar, şunları kaydetti:

"Nasıl başak tanesinden bin tane düştüğü zaman o gücü verimi düşürüyorsa bizim de siyasetçiler olarak asli görevimiz bir ve beraber olmaktır. Biz eğer bunu yapabilirsek önümüz ve yarınımız aydınlık olacaktır”.31 Mart'a kadar hep beraber gönülleri feth etmeye hazır olalım. Çalışmalarımıza şimdiden başlayalım. “Bundan sonra da bu beraberlikle yine Gaziosmanpaşa’yı 39 ilçesinden ilk 3’te olmasını hedefliyoruz. Siyasette benlik hissini bir kenara bırakıp, birlikte başaracağız”.

İlçede yapılan hizmetlerin enine boyuna görüşüldüğü toplantıda, eksiklikler ilgili konular masaya yatırıldı. 2019'un Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimlere tüm teşkilat olarak hazır olduklarını ifade eden Acar, "İlçe teşkilatı olarak seçim olsun olmasın çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.Önümüzdeki bir yerel seçim var.Gece gündüz var gücümüzle çalışmamızı sürdürüyoruz.
Çok çalışacağız zafer kutlayacağız. Yolumuz açık olsun dedi.
 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, teşkilata hitaben yaptığı konuşmada “Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Bir sofranın etrafında hep beraber mutlu bir şeklide bir aradayız. Bir dava uğruna buradayız. Sizlere çok büyük görevler düşüyor. Bizde her zaman olduğumuz gibi teşkilatımızın yanındayız.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve yazı

"Sil Baştan Oluşsun Yeni Gaziosmanpaşa" 
 
Usta; İlçemizin çehresini değiştirmede “Sil Baştan Oluşsun Yeni Gaziosmanpaşa" diyerek yola çıktık. Usta, 2014 yerel seçimlerindeki taahhütlerini yüzde 95'in üzerinde gerçekleştirdiklerini, sosyal belediyecilik anlayışıyla insan merkezli çalışmaya devam ettiklerini anlattı. Hizmet süresi boyunca, Gaziosmanpaşa'da kültür ve sanat salonu, kadın kültür ve sanat merkezi, spor ve gençlik merkezi gibi alanlar inşa ettiklerini aktaran Usta, enerji planlamasının, altyapının ve hükümet binasının da yenilendiğini kaydetti.

Geleceği tahayyül ettiğimizde ilçemizi 2023 Türkiye’sine taşıyacak vizyon ve projeleri de sizlerin görüş ve önerilerine sunuyoruz. Bizler bu 4 yıl boyunca 5 ayrı seçim ve bir darbe dönemini birlikte yaşadık. Her seferinde aldığımız destek ve dua ile hep güçlenerek ve tecrübe kazanarak tüm gücümüzle çalışmaya ve hizmet etmeye devam ettik. Aynı heyecan ve duygularla çalışmaya, günün ihtiyaçlarına çözüm ararken yarınları planlamaya ilçemizi ilkler ve yeniliklerle tanıştırmaya ve daha büyük projeleri birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz dedi.

Görüntünün olası içeriği: 30 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153