banner171

Ak Parti’de adaylık için son 15 gün

AK Parti’de adaylık süreci 5-12 Kasım arasında başlıyor…

Ak Parti’de adaylık için son 15 gün
  Halkta ve teşkilatta konuşulan bazı isimleri sizin için derledik.

 Mevcut Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta: En kuvvetli aday olarak öne çıkıyor. İlçe bazında yapılan anket sonucuna göre devam edip etmeyeceği Genel Merkez tarafından belirlenecektir.

 İsmail Ergüneş: ,2014 seçimlerinin favori adayı olan İsmail Ergüneş bu dönemde favori adayların başında geliyor. TMSF’de çok önemli bir görevde bulunan Ergüneş’in Genel Merkezle oldukça iyi İlişkileri olduğu son ilçe Başkanlığı sürecinde ortaya çıktı. Milletvekili adaylığı performansı da oldukça göz dolduran Ergüneşin adaylığı sürpriz olmaz.


Şahin Pirdal:
Eski ilçe başkanı Pirdal geçen hafta Ankara çıkarması yaptı ve oldukça umutlu bir şekilde geldiği konuşuluyor. Tecrübeli siyasetçi olan Pirdal’ın başarılı ilçe Başkanlığı ilişkilerini belediye başkanlığına taşıyabileceği konuşuluyor.

 
Selim Bilmen: Derin siyasetçi olan Bilmen ,Tayyip Erdoğan tarafından sevilen bir ailenin üyesi, kurucu gençlik kolları tecrübesi ve İstanbul için belirleyici bir isim olan Mehmet Muş ile olan dostlukları Selim Bilmen adını önemli kılıyor. Bilmen bu konuda bir girişimim yok dese de yine de potansiyel aday olarak öne çıkıyor.

 
Mahmut Yeter : Selim Bilmen örneği Mahmut Yeter içinde geçerli onun da belediye tecrübesi var , Süleyman Soylu ile olan dostlukları sebebiyle ismi konuşuluyor, Mahmut Yeter de belediye başkan adaylığını düşünmüyorum, meclis üyeliği için başvurabilirim dese de bence potansiyel aday olarak öne çıkabilir.

 
Recep Temtek: Bu ismi yabana atmayın bence, kurucu ilçe Başkan yardımcısı, iş adamı, tekvando Federasyonu asbaşkanı, ailecek milli görüş geleneğinden gelme bir siyasetçi, Yakın akrabası olan Yavuz Subaşı’nın Ak parti MKYK üyesi olması bir avantaj olsa da Temtek ’in iş dünyası ile yakın ilişkileri de şansını arttırıyor.

 
Oktay Birinci: Mühendis, tecrübeli bir siyasetçi ve başarılı bir işadamı. Yıllarca imar komisyonu Başkanlığı Yapan Oktay Birinci,belediyeciliği bilen en tecrübeli isim bu listede.Eski il başkanı ve 2. Bölge milletvekili Aziz Babusçu ile olan hukuku Birinci’yi de belediye başkanlığında şanslı hale getiriyor.

 Bugüne kadar ismini duyduklarım bu kadar,bu isimlerin dışından da Ankara’da çalışan isimler kulağıma geliyor , özellikle gençlik kolları eksenli bir çalışmanın yapıldığı dillendiriliyor , bekleyelim bakalım ipi kim göğüsleyecek .

Adaylar Piyasaya Düşüyor...






Haber:Murat Öztürk (Gphaber.com)

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ak parti
Ak parti - 5 yıl Önce

bunlardan hicbiri olmaz yaz biryere

Fevzi Yelkovan
Fevzi Yelkovan - 5 yıl Önce

mahmut yeter ya da recep temtek olur bence.
bu isimlerin içinde en olabilecek adaylar onlar.....

Niyazi Yurdakul
Niyazi Yurdakul - 5 yıl Önce

mahmut yeter ya da recep temtek olur bence.

Ahmet Metin
Ahmet Metin - 5 yıl Önce

recep temtek, mahmut yeter ya da ismail ergunesten biri olur yazin bunu bir yere

Adem Sancakli
Adem Sancakli - 5 yıl Önce

recwp başkan yada sahin başkan olsun

Ömer Şahin
Ömer Şahin - 5 yıl Önce

hak hakkani̇yet i̇se ismail ergüneş olmalı !!!!

Rahim Baran
Rahim Baran - 5 yıl Önce

mahmut yeter olur

Kaan karadagli
Kaan karadagli - 5 yıl Önce

recep bey ve mahmut bey bu ikisinden biri


SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153