banner171

AK Parti’de ilk aday adayı Mahmut Yeter oldu...

Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye ve İBB Meclis üyesi Mahmut Yeter, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti’de ilk aday adayı Mahmut Yeter oldu...
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi eski Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yeter, AK Parti’de Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptı. 


AK Parti’de belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatları başladı. Gaziosmanpaşa Belediye başkanlığı için ilk aday adaylık müracaatı yapan eski Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yeter oldu. 



Yeter, müracaat dosyasını AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar’a verdi. 

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar,  aday adaylık sürecinde Yeter’e başarılar dileyerek, Belediyeciliği ve belediyeyi iyi bilen bir kardeşimiz. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye ve İBB Meclis üyesi Mahmut Yeter, “AK Parti 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaatımızı yaptık. Mensubu olmaktan onur duyduğumuz AK Parti’mizde belediye meclis üyesi olarak görev yapıyorum. 2004 yılında meclis üyesi seçildim, belediye başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Görevimiz esnasında hem teşkilatımız ile hem belediye personelimiz hem de vatandaşlarımız ile sorunsuz bir şekilde çalışmamızı yürüttük.

Bu anlamda belediye tecrübelerimizi kullanarak aday adaylığımızı yaptık. Süreci biliyoruz, gereken hizmetleri biliyoruz.
‘Makamlara değil, gönüllere talibiz’ bu slogan ile yola çıkıyoruz. Makam ile ilgili bir endişemiz olmadı, doğru ne ise onu savunduk. Bu saatten sonra da aynı şekilde aynı düşünceler ile yola devam etmek istiyoruz. Bismillah bizden, bereketi Allah’tan olsun” ifadelerinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 12:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gopcocuğu
Gopcocuğu - 5 yıl Önce

gaziosmanpasaya mahmut ”yeter”, gerisi fazlalik

Gop ilçe sakini
Gop ilçe sakini - 5 yıl Önce

bu görevi hakkıyla yerine getirebilecek bir şahıs. ilçemize hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153