banner171

AK Parti'de, İstanbul'da 22 ilçe başkanı görevden alındı

AK Parti'de, İstanbul'da 22 ilçe başkanı görevden alındı

AK Parti'de, İstanbul'da 22 ilçe başkanı görevden alındı

 AK Parti'nin İstanbul'da tepeden tırnağa revizyona gittiği belirtiliyor. Bu kapsamda 39 ilçe başkanından 22'si için değişim kararı alındığı öne sürüldü.

AK Parti'de siyaset kulislerini hareketlendiren bir gelişme yaşandı. Bu kapsamda, İstanbul il örgütünde 39 ilçe başkanından 22'sinin görevden alındığı belirtildi.

MEVCUT BAŞKANIYLA DEVAM EDİLMEYECEK İLÇELER


Şişli, Küçükçekmece, Kartal, Maltepe, Şile, Çekmeköy, Ümraniye, Fatih, Başakşehir, Beylikdüzü, Güngören, Bahçelievler, Bağcılar,Esenyurt, Avcılar, Sancaktepe, Tuzla ve Gaziosmanpaşa ilçe başkanları ile yola devam edilmeyeceği iddia edildi. Görevden alınan başkanların kimler olduğu henüz resmen açıklanmadı.

İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak hakkındaki karar ise henüz kesinlik kazanmış değil. 

Bayram Şenocak hakkında netleşmeyen bilgiye göre görevden alınıp yerine, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı olarak İsmail Erdem,Kağıthane eski belediye başkanı Fazlı Kılıç’ın getirileceği iddia edildi.

İstanbul'da 17 ilçe başkanı görevde kalırkan; 22 ilçe başkanının değişmesi bekleniyor. Kasım'ın ikinci haftası kongre takvimi başlıyor.


AK Parti Sultangazi İlçe Kongresinde aday belli oldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2020, 18:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin
Metin - 3 yıl Önce

i̇i̇ni̇nşi̇nşallah bayram şenocagıda alırlar yerine adam gibi adam metin külünk bşk adam gibi adam yeni il bşk olarak bekliyoruz

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153