banner171

AK Partili Aydemir: “1 Kasım Seçimi AK Parti’nin Yeniden İktidar Olacağı Seçimdir”

AK Partili Aydemir: “1 Kasım Seçimi AK Parti’nin Yeniden İktidar Olacağı Seçimdir”

AK Partili Aydemir: “1 Kasım Seçimi AK Parti’nin Yeniden İktidar Olacağı Seçimdir”
 Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Ömer Faruk Aydemir, 1 Kasım’da yapılacak seçimde AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olacağını söyledi. Aydemir, beyannamede yer alan maddeleri de halkı dolaşarak tek tek anlattıklarını sözlerine ekledi.
1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerin çalışmasına hızlı bir giriş yapan AK Parti Milletvekili adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Ömer Faruk Aydemir de seçim çalışmaları kapsamında Beyoğlu’nda yağan yağmura rağmen esnaf gezisine çıktı. Pazar yerini de dolaşan Aydemir, 1 Kasım seçimlerinde parti için vatandaştan destek istedi.

7 Haziran’dan sonra oluşan boşluklar nedeniyle vatandaşın AK Parti’ye yoğun ilgi gösterdiğini belirten AK Partili Aydemir, “Seçim bölgemizdeki bütün ilçeleri dolaştık. Halkımızın nazarında gerçekten bir teveccüh olduğunu görüyoruz. 1 Kasım seçimlerinden çok umutluyuz. Çünkü özellikle 7 Hazirandan bugüne gelişen süreçte birtakım sıkıntılar oldu. Halkımız da bu yaşananların farkındadır. Şuan bir Pazar yerindeyiz. Esnafları dolaşıyoruz ve halkımızla iç içeyiz. Nihayetinde AK Parti kadroları da halkın içinden yoğrulmuş, halkla iç içe olan insanlardır. Dolayısıyla biz kendimizi halkımıza yabancı hissettirmedik. Zaten bizim halkımıza anlatamayacağımız, ifade edemeyeceğimiz bir şey olmadığı için gönül rahatlığıyla halkımızın yanına gidiyoruz” dedi.

Aydemir, AK Parti seçim beyannamesinde gençlere yönelik birçok maddenin olduğunu ifade ederek, “Bende zaten genç bir milletvekili adayıyım. Seçim beyannamesinde beni en çok sevindiren maddeler var. Özellikle ilk defa işini kuracak olan gençlere 50 bin Türk Lirası civarında bir hibe var. Yetmediği zaman üzerine faizsiz tekrardan bir destek veriliyor. Bunun haricinde istihdamın artırılmasına yönelik ilk defa bir işe girecek olan gencimiz işe başladığı anda maaşını 1 yıl boyunca devlet karşılayacak. Bakın bu hem gencimiz hem de işveren açısından müthiş bir uygulamadır. Bir de bunun haricinde iş dedik, aş dedik, bir de eş yani evlilikle alakalı da çok güzel yapılandırmalar var. Evlilik kredisi diyeceğimiz faizsiz geri ödemesi son derece rahat imkanlar var” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 01:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153