banner171

Ak Parti'nin Aday Listesi İçin İlk Yorum Pirdal'dan!

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adaylarının belli olmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “7 Haziran’dan bu yana geçen süreci değerlendiren vatandaşlarımız en doğru kararı verecek ve yine yeniden AK Parti’yi tek başına iktidar yapacaktır” dedi.

Ak Parti'nin Aday Listesi İçin İlk Yorum Pirdal'dan!

“Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı’nın Tüm Birimleri Seçime Hazır”
7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen süreçte vatandaşlarımız koalisyondan fayda gelmeyeceğini bir kez daha gördü. 13 yıllık iktidarımız süresince ülkemizin kazanımlarının devamı için 1 Kasım tarihi oldukça önemli. Pirdal, damarlarımız olan teşkilatlarımızın tüm birimleri seçimlere hazır. Ülkemizin kalkınması ve refah seviyesinin artması, dünya devletleri arasındaki yerinin daha da sağlamlaşması için bizler hazırız. İnanıyorum ki, 7 Haziran’dan bu yana geçen süreci değerlendiren vatandaşlarımız en doğru kararı verecek ve yine yeniden AK Parti’yi tek başına iktidar yapacaktır” dedi.



Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,aday listesinin belli olmasının ardından sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı.


Beraber Yürüyeceğimiz bu Yolda İşte ”Gaziosmanpaşa teşkilatının Yüzakları” 
İstanbul 2.bölge sn. Aziz Babuşçu, 
Trabzon sn. Süleyman Soylu, 
İstanbul 2.bölge sn. Şirin Ünal,
Çankırı sn. Muhammed Emin Akbaşoğlu,
İstanbul 1.bölgede sn. Hasan Turan,
İstanbul 3.bölge sn. Zekiye Çapan,
İstanbul 2.bölge sn. Ömer Aydemir
Vekillerimize muvaffakiyetler dilerim. Allah yâr ve yardımcıları olsun.Dedi.




Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 01:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
gaziosmanpaşalı
gaziosmanpaşalı - 9 yıl Önce

helal sana başkan ya bir ismail ergüneş' e sahip çıkamadınız ya yazık valla yazık size tamamen akp den soğuyorum sizin gibiler için

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153