banner171

AK Parti'nin Kurucu İsmi Milletvekili Aday Adayı…

Zekiye Çapan İstanbul milletvekili aday adayı oldu...

AK Parti'nin Kurucu İsmi Milletvekili Aday Adayı…
Ak Parti Gaziosmanpaşa Kurucu Kadın Kolları Başkanı İl yönetim kurulu üyesi Zekiye Çapan İstanbul milletvekili aday adayı oldu.

Gaziosmanpaşa ilçesinde 10 yıl aralıksız İlçe Kadın Kolları Başkanlığını büyük bir başarıyla yürüten, inanç, emek, zaman, tecrübe ve bilgi donanımıyla Gaziosmanpaşa’da siyasetinin simge isimlerinden Zekiye Çapan,Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı olduğunu Gphaber.com aracığıyla açıkladı.

Zekiye Çapan’ın Siyasi Geçmişi Kimdir?
Siyasetin önde gelen isimlerinden Zekiye Çapan,Ak partinin kurucularından olup, ayni zamanda da kurucu kadın kolları başkanı olarak bir atama iki kongreyle Aralıksız 10 yıl kadın kolları başkanlığı yaparak kendi isteğiyle ayrıldıktan sonrada İstanbul il teşkilatında il yönetim kurulu üyesi olarak 3 yıl çalıştı.
 

Kendisine Gphaber Ailesi Olarak Çıktığı Bu Yolda Başarılar Dileriz.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 23:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
FATMA
FATMA - 9 yıl Önce

bu gecenın en güzel haberi oldu bizim için gönlümüzün vekili gaziosmanpaşanın gururu biz kadınların meclisde sesi olacağına yürekten inanıyor yolu yolumuzdur gaziosmanpaşanın tek kadın mi̇llet veki̇li̇ zeki̇ye çapandir

DERYA YILMAZ ERKEK
DERYA YILMAZ ERKEK - 9 yıl Önce

zekiye çapan 39 yaşında üniversiteye başladığında, disiplinli bir öğrenci olduğu için, başarılı olacağına hep inanmıştım, inşallah aynı disiplinle parlementoda'da başarılı olacağına yürekten inanıyorum...

ulviye kaya
ulviye kaya - 9 yıl Önce

butün yönleri ile örnek bir milletvekili olacagına yürekten inaniyorum.çünkü hakiki manası ile insana ve insanlıga ihlasla hizmet etmiş bir yüce insandır zekiye çapan.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153