banner171

Asker Arkadaşını Öldürdüğünü İtiraf Eden Zanlı Tutuklandı

Bursa'da polis merkezine giderek, İstanbul'da 10 yıl önce asker arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden cinayet zanlısı tutuklandı.

Asker Arkadaşını Öldürdüğünü İtiraf Eden Zanlı Tutuklandı
 Bursa'da polis merkezine giderek, İstanbul'da 10 yıl önce asker arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden cinayet zanlısı tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Bursa'da polis merkezine giderek, Gaziosmanpaşa'da 13 Mart 2006'da asker arkadaşı Muhittin Kızılaslan'ı bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden Hacı A, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Gaziosmanpaşa Adliyesine çıkarıldı.

Cumhuriyet savcısındaki ifadesinin ardından tutuklanması istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Hacı A. tutuklandı.

Hacı A'nın emniyetteki sözlü beyanında "Cinayeti işlemediğini, eşinin kendisini aile içi şiddetten dolayı polise şikayet ettiğini ve polise öfkelenip dalga geçmek için böyle bir şey yaptığını" söylediği öğrenildi.

Olay,Bursa Emek Polis Merkezi'ne giden Hacı A. (36), 2001-2003 yıllarında Muhittin Kızılaslan (36) ile Elazığ'da askerlik yaptıklarını, tezkerenin ardından kendisinin İstanbul'a dönüp Arap turistlere yönelik rehberlik işiyle uğraştığını, arkadaşının ise memleketi Muş'ta sebze halinde çalıştığını söylemişti. Hacı A, yanına çağırdığı Kızılaslan'ın kısa süre sonra İstanbul'a gelip bir tekstil atölyesinde işe girdiğini ve 3 yıl aynı evde kaldıklarını belirterek, evde alkol aldıktan sonra çıkan bir kavga sonucu arkadaşını 27 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü ve cebindeki parayı aldığını itiraf etmişti. Muş'a taziye evine gittiğini, burada bir hafta kaldığını, aldığı paranın 750 lirasını cenaze masraflarına harcadığını söyleyen Hacı A'nın, "Kızılaslan'ın kız kardeşine burada aşık oldum, bir süre sonra evlendik. Daha sonra Bursa'nın Emek Mahallesi'ne taşındık. Çocuklarımız oldu" ifadelerini kullandığı belirtilmişti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153