banner171

Badmintonda Türkiye Şampiyonu Gaziosmanpaşa’dan Çıktı

Badmintonda Türkiye Şampiyonu Gaziosmanpaşa’dan Çıktı

Badmintonda Türkiye Şampiyonu Gaziosmanpaşa’dan Çıktı
 Ankara’da düzenlenen 17 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Gaziosmanpaşalı sporcular büyük başarı elde etti. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü öğrencilerinden Zeynep Akdeniz Türkiye Şampiyonu olurken Yunus Emre Karakaş ve Barış Özkan ikinci, Selen Özdemir ise Türkiye üçüncüsü oldu. Ayrıca Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü, en iyi üçüncü kulüp seçilerek şampiyonaya damga vurdu.
4 – 8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 17 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası Ankara’da gerçekleştirildi. Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde düzenlenen şampiyonada 719 sporcu madalya mücadelesi verdi.

Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü öğrencilerinin büyük başarı elde ettiği müsabakalarda, tekler ve çiftler kategorilerinde kıyasıya mücadele edildi. Bu kapsamda Zeynep Akdeniz tüm rakiplerini yenerek Tek Bayanlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken Çift Bayanlar kategorisinde ise ikinciliği göğüsledi. Çift Erkekler kategorisinde de Yunus Emre Karakaş ve Barış Özkan ikinci olurken Çift Bayanlar kategorisinde mücadele eden Selen Özdemir ise üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren takımlara madalyaları takdim edilirken, sporcular büyük sevinç yaşadı.

Ayrıca turnuvada en başarılı antrenör sıralamasında Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü antrenörü Beyhan Özgür ikinci oldu. En iyi kulüp sıralamasında ise Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü üçüncülüğe layık görüldü.

17 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda başarı elde eden sporcularımız, Ağustos ayında Sırbistan’da gerçekleştirilecek 17 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonasında Milli Takımımızı temsil etmeye hak kazanarak ilçemizin gururu oldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153