banner171

Bakan Kaya, Gaziosmanpaşa'lı Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Vezneciler’de meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Gökhan Topcu'nun Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesindeki evini ziyaret etti.

Bakan Kaya, Gaziosmanpaşa'lı Şehit Ailesini Ziyaret Etti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, terör olayları nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek, "Milletçe beraber olduğumuz sürece bu terör belasını yeneceğiz. Milletimizin kararlılığıyla, bizim de istikrarlı şekilde terörle mücadele etmemizle bu belanın üstesinden geleceğiz." dedi.


Şehit Topcu'nun annesi ve babası ile bir süre sohbet eden Kaya, taziyelerini iletmesinin ardından,Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu ve terör belasının en kısa sürede sona ereceğini söyledi.


Bakan Kaya, Şehit ailesi ile görüşmesi de yaklaşık 30 dakika sürdü.Ziyarette şehitlerimizin emaneti olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını dile getirdi.

Ziyarette Bakan Kaya'ya,Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,Ak Parti Gaziosmnapaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit eşlik etti.


Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2016, 03:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153