banner171

Bakan Kaya:Gaziosmanpaşa İlk Üçe Girmeli

Bakan Kaya:Gaziosmanpaşa İlk Üçe Girmeli

Bakan Kaya:Gaziosmanpaşa İlk Üçe Girmeli
 24 Haziran seçimlerinin galibi AK Parti, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rekor oy oranları ile büyük destek olan AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatına gayretli çalışmalarından ötürü  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve İstanbul 2. Bölge Milletvekilleri tarafından teşekkür geldi.


Paşa Köşkü’nde yapılan programa, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya ,2.Bölge Milletvekilleri Serap Yaşar, Abdullah Güler, Hasan Turan, Ahmet Hamdi Çamlı, Halil Poyraz, İbrahim Yasin Kırıcı ile İlçe Başkanımız Serkan Acar,İlçe Kadın Kolları Başkanımız Zeynep Vurmaz Yiğit ,Belediye Başkan Yardımcımız ve SKM Başkanımız Ömer Faruk Yıldız ve üç kademe yönetim ile mahalle başkanları eşlik etti.
İlk konuşmayı yapan SKM Başkanı Ömer Faruk Yıldız, seçim döneminde devamlı ilçemizde çalışma yapan vekillere ve sahada hiç durmadan çalışan gençlik ve kadın kolları ile ilçe teşkilatına teşekkür etti.
İlçe Başkanı Serkan Acar ise seçimlere ait istatistiki bilgileri paylaştıktan sonra, bu başarıda emek veren tüm teşkilata teşekkür etti.
BİZ HİZMET EDEREK TEŞEKKÜR EDECEĞİZ
İkinci Bölge Milletvekili adayları ise yaptıkları konuşmada, seçim dönemi sahada özverili bir şekilde çalışan teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ettiler ve bizim teşekkürümüz hizmettir dediler. 


GAZİOSMANPAŞA İLK ÜÇE GİRMELİ
İlçe Başkanı Serkan Acar’dan Gaziosmanpaşa’nın bu seçimde beşinci olduğu bilgisini alan Bakan Kaya, Gaziosmanpaşa ilk üçe girmeli dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya "81 milyon vatandaşımıza eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduk. 81 ilimize eşit, adil hizmet götürdük. Biz farklılıklarımızla büyük bir ülkeyiz. Biz bu coğrafyada yaşadığımız sürece bu coğrafyanın kaderiyle oynamak isteyenlerin hain planlarına maruz kalacağız. Ama bir ve beraber olduğumuz sürece hiç kimse bu ülkenin üzerinde tuzak kurmaya kalkışamayacak. Ancak bütün tuzakları bozacak olan bu aziz millettir. 24 Haziran'da ki seçim başarısıyla oyun içinde olanlara cevap verdik.İnşaallah yerel seçimde de daha çok çalışarak yerel de hizmet kalitemizi artırarak davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.”dedi.
Bakan Kaya ayrıca teşkilata emek veren herkese teşekkür etti.
Kadın Kolları Mevlana Mahalle Başkanı Merve Asan, engelli bir gencin Bakan Kaya için yaptığı hediyeyi takdim etti. Bakan Kaya teşekkür edip gencin bilgilerini aldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153