banner171

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU GAZİOSMANPAŞA'DA KONUŞTU

Davutoğlu'nun Gaziosmanpaşa mitinginde halka sesledi

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU GAZİOSMANPAŞA'DA KONUŞTU
 Davutoğlu'nun Gaziosmanpaşa mitinginde halka sesledi

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, partisinin Gaziosmanpaşa'da düzenlediği mitingde konuştu. Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı eleştirerek, "Demirtaş buralarda konuştuğunda, cici çocuk. Gören de zanneder ki, yeni üniversitede kulüpten çıkmış, herkese dostluk mesajı... Peki Şırnak'ta muhalif partiden 2 kişiyi katlederken Demirtaş nerede? Çıt yok. Twit başında tahrik yapıyorlar, tahrik. Ayaklanın diye" şeklinde konuştu.

Davutoğlu, konuşmasına, "Yarabbi bu ne güzel manzara. Gaziosmanpaşa sanki Tuna'ya selam ediyor. Gaziosmanpaşalı her AK Parti gönüllüsünü bağrımıza basıyoruz. Milletin adamlarına sahip çıkan Gaziosmanpaşa'ya selam olsun. İstanbul'da bugün 4'üncü, Türkiye'deki 93. mitingimiz. Bir ilçe mitingi tertip ettik ama, Gaziosmanpaşa muhalefet partilerinin büyük şehirlerde yaptığı mitinglerden daha kalabalık" diyerek başladı.

"AK PARTİ MİLLİ BİRLİĞİN SANCAĞI"
"7 Haziran bizi bekliyor. Yeni bir destan yazmaya hazır mıyız?" diyen Davutoğlu, "CHP çıkmış, tek parti özlemiyle "Diyanet'i kapatacağız" diyor. HDP çıkmış, "Biz de aynı şeyi düşünüyoruz" diyor. CHP çıkmış, "İmam-Hatip'leri kapatacağız" diyor. HDP de aynı şeyi söylüyor. 28 Şubat zulmünü yaşayanlar, buna izin verecek misiniz? AK Parti milli birliğin sancağıdır. Türk-Kürt, Sünni-Alevi herkesi kucaklayan partiyiz. Türkleri, Kürtleri birbirinden ayırabilirler mi? Eti tırnaktan ayırabilirler mi? Secdeleri aynı olan insanları bölebilirler mi?" diye sordu.
HDP'nin Kobani kışkırtmasıyla Türkiye'nin pek çok yerinde olayların çıktığını belirten Başbakan, "Halbuki Kobani'den gelen 197 bin kişiye kim kucak açtı? Ama bu HDP var ya, sadece kendisine tabi Kürtleri destekliyor" dedi.
MİT TIR'larına da değinen Davutoğlu, "Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine yardım gönderiyorduk. Birileri, bu ülkenin mahremiyetini yok ederek casusluk faaliyeti yaptı. Evet, bu casusluktur" diye konuştu.
Biri diyor imam hatiplerin orta kısmını kapatacağız diğeri de biz de diyor. Biz buna izin verir miyiz? Bütün bu zulümlere kim son verdi. Tarih mecranda akıyor. İkna odalarını kuranlar Meclis dışında başörtülü başı açık olanlar el ele Meclis'e yürüyor. 
Bayırbucak Türkmenleri yardıma ihtiyaç hissettiklerinde, önümüze dosyalar geldiğinde, doğru, talimat verdik. 'Gidin Bayırbucak Türkmenlerini, Hac yolunu bekleyen o yiğitleri yalnız bırakmayın' dedik ve yardım ettik. Şimdi birileri bu devletin bütün mahremiyetini yok ederek, casusluk faaliyetiyle bunlar üzerinden Türkiye'yi şikayet ediyorlar.
Bizim için AK Parti için millet bir bütündür Kudüs Yahudilerindir diyen birisi milleti ve Kürtleri temsil eder mi? Peki buna sessiz kalan MHP milleti temsil eder mi? Hakkari ve Edirne'de milletimizle kucaklaşan parti kim?
Türkleri, Kürtleri, Alevileri, Sünnileri temsil eden parti hangi parti? Tarih bize derki Osmanlı ve Selçuklu hangi topraklarda hükmetmiş ise oralarda onlar bizim tabi dostumuzdur. 


Şefkatliyiz Türk, Kürt ayrımı yapmadık yapmayacağız ama hiçbir tehdide pabuç bırakmadık bırakmayacağız. 
İstanbul da dahil bazı mahallelerde, bazı bölgelerde, gidip orada buradaki vatandaşlarımıza, 'Bak, senin şu şu ilde, şu köyde akraban var. Bizim doğrultumuzda davranmazsanız sizin akrabalarınızı cezalandırırız' diye tehditler yaptıklarını biliyoruz. Tek tek tespit ettik, ediyoruz. Buradan uyarıyorum, bu tehditlere devam etmeleri halinde her türlü tedbiri alır seçim güvenliğini sağlarız Allah'ın izniyle ama bu tehditlere boyun eğmeyiz. Ne Doğu'da ne Güneydoğu'da ne İstanbul'da ne İzmir'de ne Ankara'da ne Hakkari'de ne Diyarbakır'da, bir tek vatandaşım dahi çekinmesin, korkmasın. 90'ların Türkiye'si yok. Kudretli ve şefkatli Türkiye Cumhuriyeti var


Gençlerden beklediğimiz ilk oyunu kullanacak en az 10 genç bulacak. Gençler gençleri ayağa kaldıracak mıyız? Hadi herp beraber 2023'e yürüyelim diyecek miyiz? 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153