banner171

Başkan Altunay'dan G.O.Paşa Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay yeni seçilen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Altunay'dan G.O.Paşa Belediyesine  Hayırlı Olsun Ziyareti
İkinci kere Sultangazi AK Partiden Belediye Başkanı olarak seçilen Cahit Altunay Konuşmasında; “Seçilmenizden dolayı sizleri tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.Hepimiz büyük bir sorumluluk ve vebal altındayız. İlçemizdeki yüz binlerce kişinin emanetini almış durumdayız. Onların bize yüklediği sorumluluğun bilinciyle ilçelerimize en iyi şekilde hizmet etmek mecburiyetindeyiz. Cenab-ı Allah hepimize şuurlu hizmetler üretmeyi nasip etsin” temennisinde bulunarak, Üzerimize düşen görevi hepimizin bu dönemde de en iyi şekilde yapacağına itimad ediyorum” ifadelerini kullandı.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin galibi Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta;“30 Martta millet iradesini gösterdi. Bizler Gaziosmanpaşa’nın menfaatleri doğrultusunda yapılması gereken ne varsa her şeyi yapmaya hazırız. “Tecrübeli başkanımızın ziyareti bize moral oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153