banner171

Başkan Fatih Aydemir'den Kadınlar Günü mesajı

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir; yaşamı güzelleştiren detayların arkasında kadınların olduğunu belirterek, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Başkan Fatih Aydemir'den Kadınlar Günü mesajı

Sevgili Gaziosmanpaşalılar; toplumun temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlardır. Unutulmamalıdır ki, her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Ülkemize hizmetleriyle değer katan, tüm kadınlarımıza örnek olacak başarılarıyla adından söz ettiren, genç nesillere ışık tutan, geleceğimize yönelik tehditler karşısında dimdik duran, cesur ve öz güvenli kadınlarımız en önemli güvencemizdir.

Ak Parti olarak, bizim kadına bakışımız çok açık ve nettir. İlk insandan beri insanlığın yarısı erkek, yarısı kadındır. Bunlardan bir tanesi eksik olursa geriye insanlıktan eser kalmaz. Biz erkeklerin annemize, kız kardeşimize, eşlerimize, kız evlatlarımıza, tüm kadınlarımıza göstereceğimiz sevgi, saygı ve muhabbet, aslında tüm insanlık adınadır. Erkek olarak kendimiz için ne düşünüyor, ne istiyor , ne bekliyorsak, kadınlar içinde aynı duygular içinde olmamız gerekir. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için Parti olarak tüm gücümüzle mücadele veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.

Dünya Kadınlar Gününü kutladığımız bu gün de, sevginin, saygının en yücesini hak eden kadınlarımızın şiddet, ayrımcılık, dışlanmışlık gibi uygulamalardan uzak , vefa içerisinde mutlu bir toplumda yer bulmalarını temenni ediyorum.

Bizim siyasetimizde aile ve kadınlarımızın varlığı her daim birinci önceliğimiz olmuştur. Parti tüzüğümüzde de Kadın Kolları ayrı bir birim başkanlığı ile her ortamda siyaset yapmaktadır. Bizim siyasi çalışmalarımızda mahalle teşkilatlarımızdan Milletvekili ve Bakanlıklarımıza kadar kadınlarımızın temsil hakkı her zaman olmuştur, olmaya da devam edecektir.

Sevgi dolu yürekleri ve fedakarlıklarıyla dünyayı güzelleştiren , daha yaşanabilir hale getiren, insanlığın umudunu yeşerten, ülkemizde birlik ruhunu mayalayan, milli ve manevi değerlerimizi yücelten ve aile değerlerimize güç katan tüm kadınlarımıza şükranlarımı sunuyor, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2022, 23:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153