banner171

BAŞKAN USTA, ‘EN GÜZEL KUŞAK GENÇLİK KUŞAĞI’

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Kuşak Sınavı’na katılan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “En güzel kuşak, gençlik kuşağı” dedi.

BAŞKAN USTA, ‘EN GÜZEL KUŞAK GENÇLİK KUŞAĞI’

 Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde Taekwondo Kuşak Sınavı’nda başarılı olan öğrencilerin belgeleri düzenlenen törenle verildi. Poligon Spor Merkezi’ndeki törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Markar Esayan, Belediye Başkan Yardımcıları ve sporcu çocukların aileleri katıldı. Minik sporcular ve aileleriyle tek tek sohbet eden Başkan Usta, kuşak sınavında başarılı olan minik sporculara belgeleri takdiminin ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

“Bu güzel atmosferde, bu heyecanı sizlerle yaşamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bizlerin spora ve sporcuya her zaman destek vereceğiz. Kulübümüz her zaman Fatma Sarıdoğan gibi başarılı sporcular yetiştiriyor. Sizlerin de bu başarılı sporcuları örnek almanızı istiyorum. Yeni şampiyonluklar kazanmanızı bekliyorum. Spor hayatın her alanında başarıyı getiriyor ve disiplin kazandırıyor. Ailelerinizin kıymetini bilin. Ne zaman başarılı olursanız, onlar da sizinle gurur duyuyor.”


İlçede sportif mekanlar konusunda yetersizlik olduğunun farkında olduklarını belirten Başkan Usta, “Buraya çok yakın olan Küçükköy Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi önümüzdeki yıl Haziran ayında inşallah açılacak ve sizler çok daha güzel alanlarda spor yapma şansı yakalayacaksınız. Gençlerimizi eğitimden spora her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Bu anlamda ilçemize üniversite getirmek gibi bir hayalimiz vardı. Yıldız Teknik Üniversitesi’ni ilçemize getirerek bir hayalimizi gerçekleştirdik. Bize göre en güzel kuşak gençlik kuşağı. Biz bu kuşağa hizmet etmekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153