banner171

Başkan Usta, Gaziosmanpaşalı Çınarlarla Bir Araya Geldi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yaşlılar Haftası münasebetiyle ilçedeki yaşlı vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Usta, Gaziosmanpaşalı Çınarlarla Bir Araya Geldi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Gaziosmanpaşalı yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi Mesire Alanı’nda düzenlenen programda Başkan Usta, yaşayan çınarların gününü kutladı.

Programa, ilçe protokolü ve Gaziosmanpaşa’da yaşayan 60 yaş üstü vatandaş katıldı. Yaşlılar Günü dolasıyla Gaziosmanpaşa Belediyesi Mesire Alanı’nda bir araya gelen vatandaşlar hem Golf aracıyla alanı gezerek hem temiz hava aldı hem de keyifli bir gün geçirdi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, BU AİLENİN EN BÜYÜK MİHENK TAŞLARI SİZLERSİNİZ”

Geleceğimize ışık tutarak bizlere önder olan yaşlılarımızla tek tek ilgilenip onların gününü kutlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta programda yaptığı konuşmada, “Böyle güzel insanlarla, hayatın gerçeklerini yaşamış siz değerli büyüklerimizle bir arada olmak, birlikte bir sofranın ekmeğini, yemeğini paylaşmak bizim için büyük bir onur. Biz, içinde bulunduğumuz Mesire Alanını bu sene açtık ve hem burada birlikte olalım hem de burayı size gezdirelim, temiz hava alın diye sizleri buraya getirdik ve bundan keyif duyduğumuzu da belirtmek isterim. Biz büyük bir aileyiz, bu ailenin en büyük mihenk taşları sizlersiniz. Destek sonradan gelir, önce dua ve niyettir önemli olan. Bizler de duayı sizlerden alacağımız inancıyla da burada çalışmaya, sizlere hizmet etmeye, sizlerle birlikte gelecek nesillere bu hizmet anlayışını aktarmaya çalışıyoruz” dedi.

Program sonunda Başkan Usta davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirerek onlara nostaljik radyo hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153