banner171

Başkan Usta: “Hedefimiz; Bütün Okullara Yeni Yeşil Alanlar Kazandırmak”

Başkan Usta: “Hedefimiz; Bütün Okullara Yeni Yeşil Alanlar Kazandırmak”

Başkan Usta: “Hedefimiz; Bütün Okullara Yeni Yeşil Alanlar Kazandırmak”
 Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Mustafa Yeşil İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Başkan Usta, eğitimde mekânsal ihtiyaçları hızla tamamladıklarını bundan sonraki süreçte okullara yeni yeşil alanlar kazandıracaklarını söyledi.
İlçede eğitim başarısı hızla artarken öğrencilerin sosyal, kültürel ve sanatsal yönden gelişmesini amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, okullara konferans salonu kazandırmaya devam ediyor. Mustafa Yeşil İmam Hatip Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan konferans salonu da törenle hizmete açıldı.

OKULLARDA PEYZAJ VE YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Açılış töreni öncesi konuşan Başkan Usta: “Okullarımızın konferans salonu, öğretmenler odası, mescit gibi mekansal ihtiyaçlarını büyük ölçüde tamamladık ve tamamlamaya da devam ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz; bütün okullara peyzaj düzenlemeleri ile yeni yeşil alanlar kazandırmak” dedi.

“GENÇLERİMİZİ KÜLTÜR, SANAT VE SPOR İLE BÜTÜNLEŞTİRMELİYİZ”

Gaziosmanpaşa’yı 2023 Vizyonu doğrultusunda bir kültür, sanat ve spor merkezi haline getirmek için uğraştıklarını ifade eden Başkan Usta, “İlçemizde spor salonları, kültür merkezleri, yüzme havuzu ve eğitim alanlarıyla birçok projeyi hayata geçirdik. Bu çalışmalar artarak devam edecek. Kültür, sanat ve sporu güçlü bir şekilde geliştirmeliyiz. Gençlerimizi kültür, sanat ve spor ile bütünleştirmeliyiz.” diye konuştu.

“DEĞERLERİMİZİN GELECEĞE TAŞINMASINDA EN ÖNEMLİ MİSYON GENÇLERİMİZE DÜŞÜYOR”

İmam Hatip okullarının zorlu süreçlerden geçtiğini hatırlatan Başkan Usta, “Günümüzde İmam Hatip okullarının eğitimin ötesinde kültür ve sanatla da ruh kazandığını, toplumla kaynaşarak önemli misyonlar üstlendiğini görüyoruz. Değerlerimizin korunması, yaşatılması ve geleceğe taşınmasında en önemli misyon gençlerimize düşmektedir. Bu noktaya gelinmesinde büyük emek harcayan, bu konuya çok önem veren çok değerli Cumhurbaşkanımıza sizler adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kahraman şehitlerimiz adına gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılışı yapılan programa öğrencilerin gösterileri damga vurdu. Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahi okuyan öğrenciler, davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Programın sonunda okul aile birliği, öğrenciler ve veliler adına Başkan Usta’ya çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153